Building the Moment

Referenties

 • Gerard Kerkhoff
 • LaVie Catering
 • Founding Father
Gerard Kerkhoff

Ze hebben echt alles

LaVie Catering is een internationale cateraar voor eigentijdse catering en food concepten. Alles wordt ambachtelijk bereid. LaVie Catering staat met zijn culinaire professionals garant voor topkwaliteit.

“Primetime is een heerlijke partij om mee te werken. Als cateraar heb ik een partner nodig die weet waar ze mee bezig is. Een bruiloft voor 100 gasten of een business event voor 1000 gasten, alles moet top zijn. Met Primetime lukt dat gewoon. Helder en doortastend procesmangement, innovatief en eigentijds eventmeubilair, betrouwbare eventtechniek, stroom- en watervoorzieningen. Primetime is een baken van rust vooraf, tijdens en na een event.”

 • Jan Hendrix
 • XCiting Events
 • Creative Event Organizer
Jan Hendrix

Ieder event is uitvoerbaar

XCiting Events is een event creator voor nationale en internationale corporate-, private- en wedding-events. De verrassende concepten zijn altijd net even anders. Met de beste ingrediënten organiseert XCiting Events met passie en emotie de mooiste events.

“Eventmanager is een stressvol beroep. Een creatief concept omzetten tot een evenement is een kunst. Elk event van XCiting Events moet verrassend en memorabel zijn. Met Primetime voor eventtechniek en inrichting heb ik een professionele partner die me ontzorgd vanaf de basis. Ze denken mee, zijn doortastend en leveren gestructureerd alles wat ik nodig heb. Mijn high-end opdrachtgevers willen kwaliteit. Met Primetime kan ik dat waarmaken.”

 • Aik Ducaat
 • Ebben Inspyrium
 • Eventmanager
Aik Ducaat

Down to earth, geen flauwekul

Inspyrium is een unieke evenementen- en vergaderlocatie in Nederland. Direct bij aankomst wanen gasten zich in een groene oase door de karakteristieke bomen, daktuinen en innovatieve gevelbegroeiing. De sfeervolle en multifunctionele ruimten in het Ebben Inspyrium zijn geschikt voor B2B events van 10 tot 3.000 personen.

“Bij Primetime zijn de mensen ‘down to earth’. Wars van flauwekul, betrouwbaar en meedenkend. Door hun ervaring hebben ze geen tunnelvisie. Ze assisteren mij bij de uitvoering van innovatieve evenementen. Onze locatie is jong en uniek. Primetime zorgt voor de juiste toevoeging om voor onze groeiende groep nationale en internationale opdrachtgevers onderscheidende evenementen te realiseren”.

 • Marc Liethof
 • Aangename Zaken
 • Directeur
Marc Liethof

Aangename waarde voor je geld

Aangename Zaken bedenkt letterlijk ‘aangename zaken’ in een wijde range van internationale B2B events. Ze creëren gastvrijheid, sfeer en beleving. Een event concept van Aangename Zaken is altijd origineel en bijzonder.

“De mensen van Primetime zijn enorm toegewijd en betrokken. Vakmensen die meedenken. Strak in hun afspraken, altijd op tijd. Het meubilair is mooi en wordt altijd zorgvuldig verpakt vervoerd. Dat geeft mij als opdrachtgever rust. Primetime is gewoon een prettig bedrijf om mee te werken. Ze blinken uit in het facilitair ontzorgen van onze evenementen.”

 • George Schröder
 • Marie Aubain Events
 • Oprichter en eigenaar
George Schröder

Als bamboe meebewegen met de flow

Marie Aubain Events is een full service evenementenbureau voor particuliere en zakelijke evenementen. Ze bedenken bedrijfsevenementen die door interactie, energie en inhoud écht impact hebben. Ze ontwikkelen en organiseren evenementen die mensen in beweging brengen en raken.

“Primetime is een fris team die zijn rol als leverancier heel serieus neemt. Ze kunnen net als bamboe ‘meebewegen’ met de flow. We werken graag met Primetime omdat ze in staat zijn ingewikkelde klussen, waar veel partijen bij betrokken zijn, geweldige strak georganiseerd en accuraat aan te pakken. Alles wordt van te voren goed doordacht en technisch uitgewerkt net zolang tot het tot op de millimeter past.”

 • Desiree Leijdens
 • Taste and More
 • Mede-eigenaar

Weg van de standaard

Taste and More is een cateraar in ‘anders’ cateren, weg van de standaard. Taste en More tovert iedere locatie om tot een evenementenlocatie. Smaakvol en verrassend ingericht met bijzonder eten en drinken.

“Bij Taste and More is samenwerken met leveranciers die onze concepten begrijpen, meedenken en met passende ideeën komen erg belangrijk. Primetime deelt kennis en kunde waarmee ze onze ideeën kunnen waarmaken. Ze leveren passende inrichting en de complete eventtechniek. Primetime is een rustgevende factor binnen de hectiek van eventorganisatie.”