Referenties

Bekijk wat klanten van ons vinden

Dat we goed zijn in wat we doen, hele fijne collega’s hebben en de beste producten inzetten dat kunnen we wel zeggen, maar zoals de uitspraak gaat: Don’t just take our word for it. Liever laten we onze relaties aan het woord. Hoe ervaren zij de samenwerking met Primetime? Waarom doen ze zaken met ons en waar ligt onze toegevoegde waarde? Lees hieronder de mooie verhalen van onze vaste klanten.

D&B Eventmarketing

“Primetime maakt waar wat ze beloven. Er zit veel liefde en aandacht in deze club”

Al bijna tien jaar weten Primetime en D&B Eventmarketing elkaar te vinden, van mooie personeelsevenementen tot producties in de festivalsfeer. Maar wat is nou het geheim van jarenlang succesvol samenwerken? “Primetime is toegankelijk en denkt in oplossingen. Niks is teveel. Er zit veel liefde en aandacht in deze club”, vertelt Josine Verbeek - operationeel directeur D&B Eventmarketing.
Ebben Inspyrium

”Primetime is kind aan huis”

Vertrouwen, dat typeert de samenwerking tussen Primetime en Ebben Inspyrium. “Elkaar recht in de ogen aankijken, eerlijk naar elkaar zijn en elkaar scherp houden. Met als resultaat evenementen van hoog niveau”, vertelt Aik Ducaat, partner van Inspyrium.
Wijs, ambachtelijk ijs

Winkelinrichting: van grauw naar wauw

Jeroen Pohlmann opende dit jaar zijn derde vestiging van Wijs, ambachtelijk ijs en Van Bon Chocolaterie. Een winkel met zo’n 144m2 aan lekkers, mede ingericht én vormgegeven door Primetime. Professioneel, planmatig en duurzaam heeft Primetime het bestaande concept gemoderniseerd. Tot grote tevredenheid van Jeroen. “De kwaliteit van het werk dat ze leveren is 100%. En het resultaat mag er zeker wezen.”
Wijs-IJs-Prime-Time-Interieurbouw
Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid

Pink Lemon Events: Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zorgen voor een jarenlange samenwerking

Corien Rosken, eigenaar van Pink Lemon Events, werkt al vijf jaar samen met Primetime. “We hebben veel lol in de voorbereiding en tijdens de uitvoering.” Misschien wel hét geheime ingrediënt van deze jarenlange samenwerking. “Met daarbij het onmisbare persoonlijke contact en de ongekende kwaliteit.”
Pink-Lemon-ASV-Primetime
Radboud Universiteit

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de samenwerking tussen Primetime en de Nijmeegse Radboud Universiteit . Keuzes worden door Primetime milieubewust gemaakt en afspraken worden altijd nagekomen. “Ze beschikken over veel expertise en je kunt écht op ze rekenen. Ook als ze een weddenschap verliezen”, aldus Patrick Leijzer, eventmanager van de Radboud Universiteit.
Radboud-Universiteit-Primetime
Eventex

“Logistiek ontzorgen met een enorme drive. Dat is Primetime”

Een samenwerking die bestaat uit respect. Weten wat je aan elkaar hebt. Dat is de samenwerking tussen Primetime en Eventex. Samen hebben ze voor veel uitdagingen gestaan. “We leggen de lat hoog, voor onszelf maar ook voor Primetime”, vertelt Marc Liethof, directeur van Eventex. Zo ontstaan er bijzondere coproducties.
Eventex-Primetime
EGS’20

”Primetime deinst niet terug voor hoge kwaliteitseisen”

Een partij die precies weet wat en hoe ze het willen hebben, dat is de sportclub EGS’20. Maar daar deinsde Primetime niet voor terug. Primetime heeft het interieur en de AV-middelen voor deze nieuwe vereniging verzorgd. “Alles is precies geworden zoals wij dat wensten. Het voldoet aan al onze verwachtingen”, vertelt Jurgen Verhallen, projectleider EGS’20.
EGS'20-Primetime