Leven in de brouwerij

Groen en Bloem

Bloemen houden van mensen en groen zorgt voor leven in de brouwerij. Je wilt ze dan ook niet missen op jouw evenement. Van subtiele bloemdecoraties op tafel tot grote eyecatchers in de ruimte. Zo breng je jouw event echt tot leven.

Bloemen

Haal sfeer naar binnen

Met bloemen weet je een ding zeker: je haalt sfeer naar binnen! Met bloemen kun je perfect inspelen op de gewenste ambiance en het aankleden van de ruimte. Van spraakmakende bloemcreaties tot kleurrijke boeketten en subtiele vaasjes. Bij Primetime kun je terecht voor zowel zijden als verse bloemen. Sinds kort zijn we namelijk de trotse eigenaar van Flory Flowers in Grave. Een prachtige bloemenspeciaalzaak waar creativiteit en kwaliteit de boventoon voert. Samen met Flory Flowers kunnen we altijd het perfecte bloemstuk voor jouw evenement creëren.

Onze creatieve bloemisten schikken zelf de bloemen en maken sfeervolle en verrassende bloem- en groendecoraties. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers. Ieder bloemstuk wordt afgestemd op de gebeurtenis, het seizoen en de gasten die komen.

Planten

De ideale aankleding

Kamerplanten worden steeds populairder, ze bieden een rustige en prettige sfeer en voegen leven toe aan de ruimte. Ze zijn perfect om een decor mee af te stijlen en dragen bij aan de overall look & feel van de ruimte. Bij Primetime kiezen we voor kwalitatief hoogwaardige zijden kamerplanten. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden, hoeven geen water en zien er altijd perfect uit. Ideaal voor de aankleding van jouw event.

Echte bomen

Ga voor groen

Een prachtige palmboom of karakteristieke olijfboom geven jouw evenement net dat beetje extra. Perfect om grote ruimtes te breken of zaken te accentueren, zoals een pad of de entree. De sfeer zit er gelijk in. Onze bomen zijn echt en uit voorraad leverbaar. Ze worden met grote zorg gekweekt en onderhouden. Zo ben je gegarandeerd van mooie eyecatchers op jouw event.

Bijpassende accessoires

Maak het helemaal af

De juiste mix van groen- en bloemdecoratie zorgt voor een feestlocatie waar jouw gasten nog lang over napraten. Primetime levert groen- en bloemdecoraties in alle soorten, maten en prijzen. Wij hebben diverse potten, vazen en manden in ons eigen assortiment die matchen met de sfeer van jouw evenement. Optimale styling en kwaliteit!

icon kwaliteit

Echt en zijde

We werken met zowel echte als zijden producten. Deze zijn overigens nauwelijks van echt te onderscheiden. Werkelijk prachtig!

icon bomen

Bloemen, planten en bomen

Klein of groot, uitbundig of subtiel. De flora brengt je event letterlijk tot leven.

icon bloemist

Eigen bloemisten in dienst

Onze experts creëren de prachtigste bloemstukken. Echte eyecatchers op jouw event.

icon partner

Samen met Flory Flowers

Met onze eigen bloemenwinkel integreren we echte bloemen in mooie creaties.

Breng je event tot leven

Primetime's Groen en Bloem

Bloemen, bomen en planten brengen je event tot leven. Letterlijk! We werken met zowel zijde producten als echte bloemen. Hierdoor kunnen we altijd de perfecte creaties leveren voor jouw event. Met een team van bloemisten en stylisten maken we precies dat wat jouw event nodig heeft. Van klein en subtiel tot groot en bombastisch. Alles kan. En met Flory Flowers hebben we ook een eigen bloemenwinkel waarbij de focus op unieke en bijzondere boeketten ligt. Kom vooral eens langs in onze showroom voor inspiratie.

Op zoek naar de finishing touch?