Primetime - Eventtechniek - Rigging - Headerfoto (2)
Sfeervol materiaal veilig op hoogte

Rigging

Veilig werken is het credo van Primetime. En dat geldt zeker voor rigging. Hier hang je namelijk – letterlijk – alles aan op. Zonder rigging geen licht, geluid en beeld. We leveren rigging materialen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Als gecertificeerd rigger weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Er kan namelijk veel, maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent.

Veiligheid voorop

Met zoveel krachten en materialen die veelal boven de hoofden van jouw bezoekers hangen wil je kunnen vertrouwen op ons. Werken op hoogte is niet geheel ongevaarlijk, maar onze vakmensen hebben de benodigde certificaten, knowhow en ervaring en nemen geen enkel risico. Met de rigging wordt de basis gelegd waarna alle apparatuur wordt gemonteerd. Hierna kan het inrichten en stylen beginnen!

Goede planning

Voorafgaand aan het evenement maken wij een uitgebreide planning, zodat we weten welke materialen, maar ook transport en personeel er allemaal nodig zijn. Hiervoor bezoeken wij de evenementenlocatie en bekijken we welke rigging materialen exact nodig zijn om een solide constructie te waarborgen en het licht, geluid en de video veilig te kunnen monteren.

De basis van licht, geluid en beeld

Ben je bezig met het plannen van een evenement en zoek je een partij voor de op- en afbouw van het evenement? Primetime is specialist in eventtechniek en heeft al duizenden evenementen op- en afgebouwd. Onze vakspecialisten bouwen de techniek zorgvuldig, nauwkeurig en veilig op. En als fullservice evenementenspecialist kunnen we je daarnaast ook helpen bij andere belangrijke aspecten zoals de inrichting en styling van het evenement.

icon light

Onderdeel totale plaatje

Rigging vormt de basis voor alles. Vanuit hier kunnen we die perfecte sfeer creëren.

icon light

Veiligheid voorop

Met zoveel krachten boven de hoofden van mensen wil je zeker weten dat het goed zit.

icon light

Gekeurde materialen

Al onze materialen worden regelmatig gekeurd. Dat is wel zo veilig.

icon light

Gekwalificeerd personeel

Onze collega’s bezitten de juiste papieren en weten wat ze doen.

Je event hangt er letterlijk aan

Primetime's rigging

Met de juiste rigging zijn we in staat dat unieke totaalplaatje te realiseren. Natuurlijk mag je daarbij van ons verwachten dat we veilig werken. Niet alleen voor de bezoekers van jouw event maar ook voor onze eigen medewerkers. Daarom zijn al onze materialen gekeurd en zijn onze collega’s in het bezit van de juiste certificering en kwalificaties. Veiligheid voorop!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?