Building the Moment

Rigging

De ruggengraat van events

Rigging is de basis van ieder event. Zonder rigging geen licht, geluid of beeld. Primetime levert alle rigging materialen, net als licht-, geluids– en beeldapparatuur uit eigen magazijn. Werken op hoogte is niet geheel ongevaarlijk, maar onze vakmensen hebben de benodigde certificaten, knowhow en ervaring en nemen geen enkel risico. De rigging wordt op locatie opgebouwd en alle apparatuur wordt direct gemonteerd. Hierna kan het inrichten en stylen beginnen!

eventtechniek - rigging

Goede planning

Voorafgaand aan het evenement maken wij een uitgebreide planning, zodat we weten welke materialen, maar ook transport en personeel, er allemaal nodig zijn. Hiervoor bezoeken wij de evenementlocatie en bekijken we welke rigging materialen exact benodigd zijn om een solide constructie te waarborgen en het licht, geluid en de video veilig te kunnen monteren.

De basis van licht, geluid en beeld

Ben je bezig met het plannen van een evenement en zoek je een partij voor de op- en afbouw van het evenement? Primetime is specialist in eventtechniek en heeft al duizenden evenementen op- en afgebouwd. Onze vakspecialisten bouwen de locatie zorgvuldig, nauwkeurig en veilig op. En als fullservice evenementenspecialist kunnen we je daarnaast ook helpen bij andere technische aspecten en de styling van het evenement. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Eventtechniek - rigging

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.‚Äč