Referenties

Bekijk wat klanten van ons vinden

Dat we goed zijn in wat we doen, hele fijne collega’s hebben en de beste producten inzetten dat kunnen we wel zeggen, maar zoals de uitspraak gaat: Don’t just take our word for it. Liever laten we onze relaties aan het woord. Hoe ervaren zij de samenwerking met Primetime? Waarom doen ze zaken met ons en waar ligt onze toegevoegde waarde? Lees hieronder de mooie verhalen van onze vaste klanten.

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid

Pink Lemon Events: Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zorgen voor een jarenlange samenwerking

Corien Rosken, eigenaar van Pink Lemon Events, werkt al vijf jaar samen met Primetime. “We hebben veel lol in de voorbereiding en tijdens de uitvoering.” Misschien wel hét geheime ingrediënt van deze jarenlange samenwerking. “Met daarbij het onmisbare persoonlijke contact en de ongekende kwaliteit.”
Pink-Lemon-ASV-Primetime
Wijs, ambachtelijk ijs

Winkelinrichting: van grauw naar wauw

Jeroen Pohlmann opende dit jaar zijn derde vestiging van Wijs, ambachtelijk ijs en Van Bon Chocolaterie. Een winkel met zo’n 144m2 aan lekkers, mede ingericht én vormgegeven door Primetime. Professioneel, planmatig en duurzaam heeft Primetime het bestaande concept gemoderniseerd. Tot grote tevredenheid van Jeroen. “De kwaliteit van het werk dat ze leveren is 100%. En het resultaat mag er zeker wezen.”
Wijs-IJs-Prime-Time-Interieurbouw
EGS’20

”Primetime deinst niet terug voor hoge kwaliteitseisen”

Een partij die precies weet wat en hoe ze het willen hebben, dat is de sportclub EGS’20. Maar daar deinsde Primetime niet voor terug. Primetime heeft het interieur en de AV-middelen voor deze nieuwe vereniging verzorgd. “Alles is precies geworden zoals wij dat wensten. Het voldoet aan al onze verwachtingen”, vertelt Jurgen Verhallen, projectleider EGS’20.
EGS'20-Primetime