Sfeervol interieur op maat

Interieurbouw

Uniek interieur wat echt tot zijn recht komt. Dat is wat we dagelijks op maat maken voor onze klanten. Van die bar als eye-catcher op je beursstand, de ontvangstbalie op je evenement tot de uitnodigende tafel in de spreekkamer op kantoor. Waar je ook naar op zoek bent, wij kunnen het voor je maken!

Laat je adviseren door onze experts

Interieurstyling

Benieuwd hoe je jouw kantoor, kantine of andere specifieke ruimte het beste kan aankleden? Dan helpen onze interieuradviseurs jou graag verder! Al ruim 25 jaar beschikken wij over een in-house interieur, inrichting en styling afdeling, afdeling waar onze inspirerende en ervaren adviseurs iedere dag creatief bezig zijn met het vertalen van interieurwensen naar interieursferen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo weet je bij ons zeker dat we voor ieder idee een oplossing verzinnen die naadloos bij jou én de omgeving aansluit!

Ervaar de eindeloze mogelijkheden

Interieurontwerp

Je hebt je wensen en behoeftes kenbaar gemaakt en bent nieuwsgierig hoe jouw ideeën en wensen tot uiting komen. Een digitaal interieurontwerp biedt hiervoor de oplossing. Met behulp van interieurontwerp-software kunnen wij jouw dromen eenvoudig omtoveren in een of meerdere visuele 2D/3D schetsen. Vanuit dit uitgangspunt helpen onze adviseurs jou graag verder met het finetunen van het ontwerp.

Maak je interieurdromen werkelijkheid

Interieurrealisatie

Wanneer je jouw wensen helder voor ogen hebt, gaan we ervoor zorgen dat deze werkelijkheid worden. Dit doen we in onze eigen werkplaats waar we beschikken over een gespecialiseerde en ervaren interieurbouwer en professionele machines, waarmee maatwerk interieur zelfs tot achter de komma nauwkeurig gerealiseerd wordt.

icon flower

Volledig maatwerk

We creëren dat unieke meubelstuk speciaal voor jou.

icon flower

Combinatie van techniek en styling

Maximaal samenspel tussen functionaliteit en uitstraling.

icon flower

Eigen werkplaats en spuiterij

Alles in eigen beheer dus snel realiseerbaar.

icon flower

Houtbouw vormt de basis

Goed basismateriaal garandeert duurzaam interieur.

Interieur waar je niet omheen kan

Primetime's interieurbouw

Bij Primetime werken we met veel liefde elke dag aan het maken van unieke stukken. Een zorgvuldige afstemming vooraf over wensen en behoeften brengen we tot leven in een eerste schets. Daarbij combineren we graag functionaliteit en uitstraling. Na akkoord gaan we daadwerkelijk aan de slag. Gewoon bij ons in Cuijk, in onze eigen werkplaats. Daar wordt, met hout als basis, de mooiste meubelstukken gemaakt.

Maak een afspraak

Jouw aankomende event of specifieke ruimte voorzien van sfeervol interieur?