Pink-Lemon-ASV-Primetime
Secuur. Eerlijk. Klantgericht. Kwaliteit.

Pink Lemon Events

Corien Rosken, eigenaar van Pink Lemon Events, werkt al vijf jaar samen met Primetime. “We hebben veel lol in de voorbereiding en tijdens de uitvoering”, vertelt Corien. Misschien wel hét geheime ingrediënt van deze jarenlange samenwerking. “Met daarbij het onmisbare persoonlijke contact en de ongekende kwaliteit.”

 

Secuur. Eerlijk. Klantgericht. Kwaliteit. Vier woorden die volgens Corien de samenwerking typeren. “Primetime is een partij die alles tot in de puntjes regelt. Ze laten geen steken vallen.” Beiden zijn zo op elkaar ingespeeld, dat ze precies weten wat ze aan elkaar hebben. “Primetime weet dat ik hamer op kwaliteit. Kwaliteit die ze feilloos leveren. Keer op keer.”

One-stop-shop

Gehele producties worden ondersteund door Primetime. “Je kunt van alles bij hen afnemen. Decoratie, techniek én meubilair. Ze hebben een eigen werkplaats waar ze zorgvuldig te werk gaan. Zo weet je zeker dat er niets beschadigd op het evenement aankomt.” Corien heeft veel vertrouwen in Primetime. “Regelmatig bezoek ik met klanten de showroom zodat ze met eigen ogen zien dat wat we met elkaar realiseren een sterk staaltje vakmanschap is.”

Hoogtepunt

Het hoogtepunt in de samenwerking was het evenement voor een Mercedes-dealer die veertig jaar bestond. Een mooi merk, waar een raak concept bij hoort. Pink Lemon Events was verantwoordelijk voor het concept, de organisatie en uitvoering. Primetime werd ingeschakeld voor groendecoratie, meubilair en techniek. Tot in de late uurtjes werkte Corien met Primetime aan de tekeningen. “Alles moest tot in de details kloppen.”

Het oh zo secuur werken, kwam ook bij deze opdracht duidelijk naar voren. “In een showroom die net is verbouwd, is alles nieuw. Primetime was dan ook extra voorzichtig. Ze botste niet met hun flightcases tegen muren of deuren. En onder de flightcases met zwaar materiaal werden speciale wielen geplaatst.” De techniek zorgde ervoor dat Davina Michelle haar muziek loepzuiver ten gehore kon brengen. Met een blije klant als gevolg!

Persoonlijk

Primetime wordt groter en groter. Meer en meer disciplines onder één dak. Ondanks dat Primetime uitbreidt, hoopt Corien dat ze het persoonlijke contact blijven vasthouden. “Inmiddels kunnen we met elkaar lezen en schrijven. Dat is nog eens fijn samenwerken.”