Een eyecatcher op ieder evenement

Sfeervolle overkappingen

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een flexibele, stijlvolle en op maat gemaakte overkapping? Dan is een sailcloth of stretchtent de ideale oplossing. Deze tenten zijn voor veel doeleinden te gebruiken en zijn dankzij de exclusieve uitstraling een ware eyecatcher op ieder evenement.

Eindeloze mogelijkheden

Een sfeervolle tent voor ieder evenement

Stretchtenten zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, zoals festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, braderieën en diverse andere outdoor events. Dankzij de flexibele opbouw zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk en is de stretchtent volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere stretchtenten met elkaar te verbinden of de tent van een houten vloer te voorzien. Om de mogelijkheden te bekijken komen we graag op locatie kijken om gekozen tent in te meten en de opties met je te bespreken.

Veilig en verantwoord

Een tent die wel tegen een stootje kan

Een stretchtent zorgt niet alleen voor sfeer en karakter, maar biedt ook bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Al onze tenten zijn voorzien van een gecertificeerd bouwboek. Tevens bestaat het tentdoek uit een speciaal hoogwaardig materiaal dat zowel waterdicht, zonbeschermend als brandwerend (M2 gecertificeerd) is. De unieke, open constructie zorgt bovendien voor een continue luchtcirculatie en aangename temperatuur. Mocht het flink beginnen te waaien, dan kan de tent altijd worden voorzien van zijwanden voor een knus en behaaglijk gevoel. Bovendien kan een stretchtent wel tegen een windstootje; tot en met windkracht zeven kunnen wij veilig en verantwoord een stretchtent plaatsen. Kortom, een multifunctionele tent die bestand is tegen het Hollandse weer.

Sfeervolle overkappingen

Levering door heel Nederland

Ben je voor jouw evenement op zoek naar een flexibele overkapping met karakter? Neem dan contact met ons op. Voor ieder evenement, hoe groot of klein, hebben wij een geschikte tent. Wij leveren door heel Nederland en bouwen de tent op locatie op en af. Desgewenst kunnen wij je ook ondersteunen bij de andere aspecten van het evenement, zoals de techniek of styling. In onze showroom in Cuijk laten we je graag een uniek voorproefje zien.

icon one-stop-shop

One stop shop

Alles voor jouw event! En daar horen natuurlijk ook de flexibele overkappingen bij.

icon expert

28 jaar ervaring

Al jarenlang verzorgen we met veel plezier de aankleding van events.

icon partner

Professionele collega’s

Onze medewerkers weten als geen ander wat nodig is en zorgen daar voor. Punt!

icon light

Creëren van belevingen

De stretchtent of Sailcloth als echte eye-catcher en vertrekpunt van een totaalbeleving.

Flexibele overkappingen die de aandacht vragen

Primetime’s tenten

Een overkapping die staat als een huis. Dat mag je verwachten van onze tenten. Niet alleen een dak boven je hoofd voor tijdens je event, maar een ware eyecatcher waarmee de basis en de toon worden gezet voor jouw event. Ook wat betreft de aankleding ben je bij ons in goede handen. Zo ontstaat er een totaalbeeld dat naadloos aansluit bij de gewenste sfeer van het event.

Bezoek onze site voor alle informatie over stretchtenten