Ebben Inspyrium

Primetime is kind aan huis

Elkaar recht in de ogen aankijken, scherp houden en plezier hebben in het werk. Dat is hoe we de zevenjarige samenwerking tussen Ebben Inspyrium en Primetime kunnen omschrijven. Elke uitdaging grijpen ze met beide handen aan, niks gaan ze uit de weg.

Ebben Inspyrium is een groene en duurzame locatie waarbij Primetime voor B2B events het licht, geluid, de techniek, inrichting en decoratie verzorgen. Aik Ducaat, partner van Inspyrium, stopt dagelijks veel passie in het creëren van producties. Het meeste energie krijgt hij van zowel concepten ontwikkelen als productioneel uitwerken. Trots is Aik op de producties die hij samen met zijn collega’s neerzet- maar niet zonder de hulp van Primetime.

“Primetime maakt feilloos de vertaalslag van concept naar realiteit”, vertelt Aik. Ze zijn een klankbord voor Ebben Inspyrium. “Vorig jaar had ik het idee om de letter H van het beeldmerk van een klant groots uit te beelden op het podium. Een behoorlijke technische uitdaging. Al brainstormend kwamen we op het idee om grote IBC containers (watertonnen) neer te zetten die de H visualiseerde. Met een indrukwekkend lichtplan werd de letter op het podium de rode draad. Het resultaat? Een indrukwekkende show én een tevreden klant.

Vertrouwen, vertrouwen en vertrouwen

Het hoogtepunt van de jarenlange samenwerking is voor Aik niet een productie, maar de samenwerking zelf. Waarin vertrouwen de leidraad is: “Van het begin tot eind moet je elkaar recht in de ogen aankijken. Eerlijk naar elkaar zijn, ook al gebeuren er onderweg dingen die je niet had voorzien”.

Zoals de brand in het pand van Primetime in 2015. “Alles was verwoest, precies in de periode waarin we veel producties hadden staan”. Ook hierbij is vertrouwen het keyword. “Ondanks dat Primetime geen spullen meer had, beloofde ze om onze producties te fixen”. Daarnaast boden ze Ebben Inspyrium de mogelijkheid om naar een andere leverancier te gaan als ze meer zekerheid wilde. “Dit hebben we niet gedaan, we zijn bij Primetime gebleven. En het is ze gelukt. Dat getuigt van veel doorzettingsvermogen”.

Dezelfde golflengte

Dit jaar hebben Primetime en Ebben Inspyrium in een kleine twee maanden tijd ruim 35 producties gedraaid. “Dat is een behoorlijk aantal”, voegt Aik daaraan toe. Primetime kwam dagelijks op de koffie. “We maakten de afspraak om niet te bezwijken onder de druk, maar vooral plezier te hebben”. Doordat Primetime kind aan huis is, kennen ze de locatie op hun duim. “Daarbij zitten we op dezelfde golflengte. Dat schakelt niet alleen snel, maar het zorgt er ook voor dat we events neerzetten van hoog niveau”.

Geen exclusiviteit, wel de voorkeur

Ebben Inspyrium werkt met meerdere leveranciers. “We werken niet exclusief met Primetime. Maar dat houdt de relatie juist scherp en gezond”. Hierdoor vallen ze niet in een vast patroon. “Wij leveren Primetime input over hun assortiment, zij ons over technische producties”. Een prettige wisselwerking.

Het cijfer van de samenwerking? “Wij gaan altijd voor een 10. Zolang we kritisch naar elkaar en naar onszelf blijven, weet ik zeker dat we in de toekomst nog veel meer mooie evenementen neerzetten. Overall zijn we natuurlijk blij met Primetime”.