Building the Moment

Over Primetime

Eén loket voor jouw hele event

Wij zijn Primetime, jouw partner voor events. Als fullservice eventspecalist helpen en ondersteunen we jou bij de organisatie en uitvoer van jouw event. Van de technische realisatie tot en met de inrichting en styling. Gedurende de samenwerking is er één coördinator die van A tot Z de regie heeft en tevens het vaste aanspreekpunt is. Dat is wel zo overzichtelijk en gemakkelijk! Vanuit ons kantoor en magazijn in Cuijk bereiden wij evenementen voor, produceren wij meubels en decoraties op maat en werken wij plannen en concepten uit. Op ons terrein vind je tevens onze eigen showroom. Ben je benieuwd hoe wij alles uit jouw evenement kunnen halen om jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven? Neem contact met ons op en wij laten het je graag zien in onze showroom.

Over Primetime
over primetime

IN2 Primetime

In januari 2018 zijn Primetime en Thomas.nl gefuseerd onder de naam Primetime Eventtechniek + Eventstyling. Een voor ons logische en strategische stap. Thomas.nl is een belangrijke speler op de eventmarkt met uitgebreide know how en ervaring op het gebied van beleving, styling en decor. We kunnen nu onze klanten nog beter van dienst zijn door het bieden van ondersteuning op het gebied van eventtechniek en eventstyling vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoer.

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​