Primetime - Over Primetime - headerfoto
Dé full service partner voor evenementen

Over Primetime

Primetime dé full service partner voor het creëren van sfeer en beleving. Door audiovisuele techniek, interieur en styling perfect met elkaar af te stemmen, toveren wij iedere ruimte om tot een sfeervolle ambiance. In combinatie met ons oog voor detail weet je bij ons zeker dat er een ambiance gecreëerd wordt waar bezoekers graag komen en gebruikers graag zijn.
Ben je ook op zoek naar een partner die jou hierbij helpt? Laten we kennismaken!

Zorgen dat alles samenkomt op de juiste manier

Ons verhaal

Primetime is opgericht in 1992 vanuit de visie dat ieder element moet samenkomen op de juiste manier om zo een aantrekkelijke ambiance te creëren. ‘’Alleen dan kun je een maximale sfeer en beleving creëren’’, aldus eigenaar Patrick Michiels. Inmiddels 30 jaar verder, hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele full service partner voor eventprofessionals en beheerders van vaste ruimtes. Wij helpen hen door iedere ruimte met behulp van audiovisuele techniek, interieur en styling te voorzien van een sfeervolle ambiance. Denk hierbij aan tijdelijke ambiances zoals voor evenementen, bijeenkomsten, personeelsfeesten, jubileumfeesten, bruiloften en andere aangelegenheden, maar ook aan permanente ambiances zoals de inrichting en styling van dorpshuizen, MFA’s, winkels, restaurants, schoollokalen enz. Dit doen we door heel Nederland in uiteenlopende sectoren.

Primetime - Over Primetime - hoofdvestiging
Maak kennis met onze organisatie

Ons team

Bij Primetime werkt een vast team elke dag keihard om het maximale uit zichzelf en de projecten te halen. Een hecht en loyaal team dat maar een doel heeft: een ambiance creëren die perfect aansluit bij jouw wensen. Sterker nog; vaak overtreffen we deze verwachtingen ook, aldus onze klanten.

Wat onze klanten vertellen

Onze klanten

Dagelijks bedienen we een breed pallet aan opdrachtgevers voor zowel evenementen als interieurbouw en/of AV-installatie. Voor wat betreft de evenementen kun je hierbij denken aan freelance eventmanagers, eventbureau’s, locaties, cateraars maar ook bedrijven met een eigen eventafdeling. Bij de interieurbouw en/of AV-installatie is het heel breed en hebben we onze diensten mogen verlenen aan MFA’s/dorpshuizen, sportcomplexen, scholen, winkels evenals particulieren. Wij lieten een aantal klanten interviewen om erachter te komen wat zij van Primetime vinden.

Over Primetime - Onze projecten - Primetime
Wat onze medewerkers vertellen

Onze medewerkers

We maken graag waar wat we beloven. Dat kan alleen maar door de inzet en kwaliteit van onze medewerkers. Want je bent zo goed als je zwakste schakel. En heel eerlijk; die kennen we niet bij Primetime. Graag laten we onze collega’s zelf aan het woord. Wie ze zijn, wat hun drijft en hoe ze dagelijks bijdragen aan het succes van Primetime én onze klanten.

Maak kennis met ons mooie team.

Simon-van-Gemert
Draag bij aan het geluk van onze klanten

Werken bij Primetime

Wil jij werken in een wereld waar sfeer en beleving centraal staan? Dan is Primetime zeker wat voor jou!
Wij bezorgen klanten door heel Nederland onvergetelijke momenten door met behulp van audiovisuele techniek, interieur en styling iedere ruimte om te toveren tot een sfeervolle ambiance. Zou jij hier ook graag een bijdrage aan willen leveren?

icon check

+30 jaar kennis en ervaring

Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring weet je bij ons zeker dat je een kwalitatieve ambiancepartner in huis haalt.

icon one-stop-shop

Full Service Partner

Als One-Stop-Shop partner creëren wij samen dé totaaloplossing waarnaar je zoekt.

icon expert

+1000 (inter)nationale klanten

Wij helpen meer dan 1000 klanten op (inter)nationaal niveau met ambiancevraagstukken.

icon kwaliteit

Voor alles een kwalitatieve oplossing

Waar anderen ophouden, gaan wij door. Wij zorgen dat je de oplossing krijgt, waar je op hoopt.

Waarom in zee met Primetime?

Het antwoord is simpel. We zorgen ervoor dat, wat jouw vraag ook is, er een passende oplossing komt. En dat kan zo groot als klein zijn als je wilt. Op zoek naar een paar statafels? Bel ons gerust. Of ben je op zoek naar het totale plaatje van styling tot techniek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van gepassioneerde en kundige collega’s staat voor je klaar. Met een I Can Do It mentaliteit, Brabantse nuchterheid en tomeloze energie, zorgen zij er niet alleen voor dat jouw ambities worden waargemaakt, maar is het proces ook een feest. Nieuwsgierig?

Lees dan vooral ook onze klantverhalen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?