Sla de juiste toon aan

Geluid

Geluid is – net zoals – licht en beeld een belangrijk onderdeel van elk event. Of het nu gaat om een seminar, concert, beurs of festival; het is belangrijk dat het geluid helder, zuiver en optimaal is. Daarom werken we bij Primetime alleen met gerenommeerde A-merken zoals L-Acoustics, Shure en Yamaha. Hierdoor zijn een goede verstaanbaarheid en een hoge muziekkwaliteit gegarandeerd. Daar zorgen wij voor!

Geluidsplan op maat

Ieder evenement is uniek en ieder evenement heeft een eigen doel. Bij een seminar of congres is het belangrijk dat de sprekers goed te verstaan zijn. Bij een concert of festival zijn de muziekkwaliteit en het geluidsniveau weer meer van belang, zodat vooraan en achteraan dezelfde beleving plaatsvindt. Voor ieder evenement, groot of klein, stellen onze ontwerpers een passend geluidsplan op. Hierdoor weten onze gekwalificeerde geluidstechnici wat er nodig is en wat er tijdens het event tot op de seconde moet gebeuren. Uiteraard is het hierbij mogelijk om licht, beeld, en geluid naadloos op elkaar af te stemmen.

Creëren van een totaal beleving

Wij geloven in het creëren van het totaalplaatje. Zodat geluid, licht en beeld elkaar versterkt. Maar ook de aankleding van je evenement optimaal is. Van het meubilair in de ruimte tot de styling en decoratie hiervan.

icon flower

A-merken

We werken alleen met A-merken, zo garanderen we topkwaliteit.

icon flower

1200m2 aan techniek in huis

In ons grote magazijn hebben we veel materialen zelf op voorraad.

icon flower

Geluidstechnici

Onze experts weten hoe ze het maximale uit de techniek kunnen halen.

icon flower

Ruim 28 jaar ervaring

Onze roots liggen in de eventtechniek

Alles klinkt als een klok

Primetime's Geluid

Helder, verstaanbaar en altijd perfect gedoseerd. Geluid draagt bij aan de beleving van jouw evenement. Ongeacht of het om een spreker of een liveband gaat. Het geluid moet spot-on zijn. Daarom werken we met gerenommeerde merken uit de markt en zijn onze geluidstechnici echte experts in hun vak.

Stem de mogelijkheden met ons af

Op zoek naar een ander geluid?