Het zegt meer dan 1000 woorden

Beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een gevleugelde uitspraak die nog waar is ook. Beeld, in de vorm van een presentatie, video of animatie kan je event op krachtige wijze ondersteunen. Van welkomstboodschap tot kick-off en van productintroductie tot sfeerbeleving. Dan dient het beeld wel naadloos te worden geïntegreerd in het programma én de techniek perfect te werken. Dat is waar Primetime haar meerwaarde kan tonen.

Techniek die staat als een huis

Niets vervelender dan een video die niet wil instarten of een presentatie die op zwart staat. Dat wil je absoluut voorkomen. Daarom geloven we in het werken met gerenommeerde A-merken op het gebied van visuele ondersteuning. Denk daarbij aan presentatieschermen, beamers, switchers, laptops en videowalls. Alles geleverd vanuit ons eigen magazijn, uitvoerig gecontroleerd en daarmee 100% betrouwbaar. Je hebt er geen omkijken naar en wordt door onze gekwalificeerde en gepassioneerde medewerkers volledig ontzorgt.

Content die bijdraagt

Uiteraard is content key, maar de materialen die nodig zijn om het daadwerkelijk af te spelen ook. Daarom houden we onsite altijd een technische doorloop. Zo weten we zeker dat alles vlekkeloos gaat op het moment suprême.

Alle content wordt vooraf gecontroleerd en waar nodig aangepast, waarbij we rekening houden met leesbaarheid, kwaliteit van de bestanden en beschikbaarheid van bijvoorbeeld videobeelden.

Met de juiste schakelapparatuur zorgen we voor een optimale weergave in beeld en geluid tijdens het event. En als het moment daar is, zorgen we voor een vlekkeloze op- en afbouw van de benodigde materialen, zoals schermen, projectoren en geluidsapparatuur.

Vacature-Audiovisueel-Projectleider

Het perfecte plaatje

Beeld staat eigenlijk niet op zichzelf en wordt ondersteund door licht en geluid. Om zo het perfecte plaatje te creëren en de sfeer te realiseren die past bij de boodschap en aansluit bij de beleving van de bezoeker. Daarom adviseren je graag over het totaal.

icon video

1200m2 techniek in huis

In ons grote magazijn hebben we veel materialen zelf op voorraad.

icon video

A-merken

We werken alleen met A-merken, zo garanderen we topkwaliteit.

icon video

Gekwalificeerd personeel

Onze experts weten hoe ze het maximale uit de techniek kunnen halen.

icon video

Totaaloplossing

We denken graag mee over het totaalplaatje, zodat alles naadloos op elkaar aansluit.

Inspelen op de juiste emotie

Primetime's Beeld

Waar beeld meer zegt dan 1000 woorden is het de techniek die zorgt dat het beeld ook daadwerkelijk zichtbaar is. Wat de boodschap ook is wij zorgen voor de juiste devices, een perfecte kwaliteitsbeleving en een naadloze integratie met bijvoorbeeld het licht en geluid. We werken uitsluitend met A-merken zodat je verzekert bent van de kwaliteit, waarbij onze medewerkers ervoor zorgen dat alles ook echt doet wat het moet doen.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?