Primetime - Eventtechniek - Rigging - Headerfoto
Goed geregeld van begin tot eind

Eventtechniek

Een event vraagt om techniek. Dat moet gewoon op orde zijn. Daarom kiezen we altijd voor kwaliteit. Dat ervaar je in de gekozen materialen – we werken alleen met A-merken – en onze gediplomeerde en kundige medewerkers. We geloven in het realiseren van een goede balans tussen de doelstellingen van het evenement, de sfeer en het gevoel dat je creëert. Het totale plaatje moet kloppen.

Sfeervol materiaal veilig op hoogte

Rigging

Veilig werken is het credo van Primetime. En dat geldt zeker voor rigging. Hier hang je namelijk – letterlijk – alles aan op. Zonder rigging geen licht, geluid en beeld. We leveren rigging materialen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Als gecertificeerd rigger weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Er kan namelijk veel, maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent.

Primetime - Eventtechniek - Rigging - Headerfoto (2)
Het zegt meer dan 1000 woorden

Beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een gevleugelde uitspraak die nog waar is ook. Beeld, in de vorm van een presentatie, video of animatie kunnen je event op krachtige wijze ondersteunen. Van welkomstboodschap tot kick-off en van productintroductie tot sfeerbeleving. Dan dient het beeld wel naadloos te worden geïntegreerd in het programma én de techniek perfect werken. Dat is waar Primetime haar meerwaarde kan tonen.

Primetime - Eventtechniek - beeld - headerfoto
Zet je event in het juiste licht

Licht

Licht is van onschatbare waarde en zorgt voor sfeer, beleving en ambiance. Zonder het juiste licht is een evenement niet compleet. De spot op het podium, de lichten op de dansvloer of een lichtshow tijdens een festival. Ze dragen allemaal bij aan de ervaring van de bezoeker. Primetime weet dat als geen ander en heeft alles in huis om jouw evenement op perfecte wijze in het licht te zetten!

Primetime - Eventtechniek - licht - headerfoto
Sla de juiste toon aan

Geluid

Geluid is – net zoals – licht en beeld een belangrijk onderdeel van elk event. Of het nu gaat om een seminar, concert, beurs of festival; het is belangrijk dat het geluid helder, zuiver en optimaal is. Daarom werken we bij Primetime alleen met gerenommeerde A-merken zoals L-ACOUSTICS, Shure en Yamaha. Hierdoor zijn een goede verstaanbaarheid en een hoge muziekkwaliteit gegarandeerd. Daar zorgen wij voor!

Primetime - Eventtechniek - Geluid - headerfoto
icon locatie

Kosteloos locatiebezoek

icon light

3D Visualisatie met passende offerte

icon kwaliteit

Overzichtelijk productiedraaiboek

icon expert

Een aanspreekpunt tijdens het event

Zekerheid op kwaliteit

Primetime's Eventtechniek

Bij Primetime is je eventtechniek in goede handen. Een team van gepassioneerde en getalenteerde professionals staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat de techniek bijdraagt aan de beleving van jouw evenement. Een kosteloos locatiebezoek en een mooie 3D visualisatie dragen bij aan het scheppen van heldere verwachting. Die we niet alleen matchen, maar graag overtreffen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?