Building the Moment

Eventtechniek

Licht, geluid en beeld

Wat voor een soort evenement je ook organiseert, de techniek moet gewoon op orde zijn. Het licht moet op het juiste moment aangaan, de rigging moet stabiel en veilig zijn en er moeten voldoende kabels worden gelegd om alle apparatuur van stroom en signaal te voorzien. Bij Primetime werken vakspecialisten die iedere dag met passie en opgestroopte mouwen het licht, geluid, beeld en de techniek van evenementen verzorgen. Van op- en afbouwers tot licht-, geluids- en videotechnici. Met persoonlijke aandacht en flexibiliteit zorgen we samen voor een onvergetelijke eventbeleving bij jouw bezoekers. En ook aan alle praktische zaken, noodzakelijke materialen en technische voorzieningen wordt gedacht. Tijdens een kosteloos bezoek inventariseren we de locatie en stellen we een compleet eventplan op, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Eventtechniek Primetime

Verstand van evenementen techniek

Bij de techniek van een evenement denk je al snel aan het licht en geluid, zoals geluidsboxen, discolampen en rigging. En terecht, want deze onderdelen van evenemententechniek zijn op de meeste evenementen onmisbaar. Licht, geluid en beeld kunnen echter nog op veel meer manieren voor sfeer en ambiance zorgen. Denk bijvoorbeeld aan sfeervol achtergrondlicht, een gave lichtshow of zachte achtergrondmuziek bij een expositie. Ze dragen allemaal bij aan de eventbeleving van de bezoekers. Bij Primetime snappen we dat als geen ander. Voorafgaand aan het evenement stellen we een uitgebreid licht- , beeld- en geluidsplan op dat we vervolgens omzetten in een aansprekende 3D visualisatie.

jan-hendrix

3D visualisatie

Soms is het lastig om tijdens het organiseren van een evenement een voorstelling van het eindresultaat te maken. Het is fijn als je dan inzicht krijgt in praktische zaken als hangt er voldoende licht, is het podium vanuit iedere hoek zichtbaar en wat is de algehele sfeer van het evenement? Primetime geeft antwoord op dit soort vragen met een realistische en gedetailleerde (3D)-visualisatie. Nadat we samen alles omtrent het licht, geluid, beeld en de techniek hebben doorgenomen, zetten we jouw wensen en ideeën om in een 3D-weergave. Zo wordt het event al bijna tastbaar! En uiteraard zorgen we ook voor alle veiligheids- en benodigde elektra- en watervoorzieningen.

Licht, geluid en beeld: goed geregeld van begin tot eind

Evenementen techniek is echt een vak apart. Ons personeel is opgeleid, ervaren en weet van wanten. We vinden het belangrijk dat de techniek in dienst staat van het evenement en een bijdrage levert aan de sfeer, ambiance en algehele eventbeleving. Bij Primetime ontzorgen we onze klanten daarom van begin tot eind door onze standaard werkwijze:

  • kosteloos locatiebezoek
  • alle wensen en ideeën worden omgezet in 3D visualisaties met bijbehorende offerte
  • de volledige logistiek van de op- en afbouw, incl. exacte tijdschema’s, wordt uitgewerkt in een overzichtelijk productiedraaiboek
  • een teamleider is coördinator van het traject en uw aanspreekpunt tijdens het event
  • ons technische team is discreet aanwezig in aangepaste dresscode
  • de locatie wordt na afloop schoon opgeleverd
Event techniek Primetime
Beursstand techniek Primetime

Jouw beurstand in de spotlight

Jouw beurstand staat pas echt in de spotlight met het juiste licht, beeld en geluid. Naast het ontwerp en de inrichting van een beursstand verzorgen wij ook alle technische aspecten. Denk aan schermen waarop een promotievideo wordt afgespeeld, geluid voor een spreker en een lichtplan dat bij de gewenste uitstraling van de beursstand past. Net als bij het ontwerp van de beurstand betrekken wij je al in een vroeg stadium bij het licht- en geluidplan. Zo dragen de technische aspecten van de beursstand ook bij aan jouw doelstelling voor de beurs. Samen zorgen we voor een beurstand die de aandacht van bezoekers trekt en potentiële klanten overtuigt.

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​