Building the Moment

Meubilair

Meubilair voor evenementen

De uitstraling van je evenement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de inrichting. Een zorgvuldig samengestelde inrichting zorgt voor uniformiteit, een verzorgde uitstraling en goede eerste indruk. Primetime biedt een groot assortiment aan eventmeubilair om jouw event compleet mee in te richten. En als we zeggen compleet bedoelen we ook echt compleet. Tafels, stoelen, barkrukken, barren, buffetten, loungebanken en DJ booths. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Al het meubilair wordt door ons zorgvuldig vervoerd en op het event geplaatst.

Eventmeubilair in verschillende stijlen

Met onze complete meubellijnen bouwen wij iedere locatie om in de gewenste sfeer. In ons assortiment vind je eventmeubilair in diverse stijlen. Keuze uit een stoere uitstraling met onze meubels van steigerhout of een bar in betonlook. Heeft strak, modern of industrieel uw voorkeur? Geen probleem! En zo zijn er nog veel meer meubellijnen om uit te kiezen of om met elkaar te combineren!

Laat je inspireren in onze showroom in Cuijk

Bekijk onze catalogus en laat je inspireren door onze verschillende stijlen. Wil je de meubels liever in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om onze showroom in Cuijk te bezoeken. Hier vind je naast ons meubilair ook een ruime selectie decoratiematerialen en je krijgt een indruk van de mogelijkheden op het gebied van eventtechniek. Wij denken graag met je mee om de perfecte inrichting voor jouw evenement samen te stellen!

Meubilair showroom

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.‚Äč