Zorgvuldig samengestelde inrichting

Meubilair

De uitstraling van je evenement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de inrichting. Een zorgvuldig samengestelde inrichting zorgt voor uniformiteit, een verzorgde uitstraling en die belangrijke positieve eerste indruk, want die kun je maar één keer maken. Primetime biedt een groot assortiment aan eventmeubilair aan om jouw evenement compleet mee in te richten. En als we zeggen compleet bedoelen we ook écht compleet!

Altijd iets passends

Eventmeubilair in verschillende stijlen

Tafels, stoelen, barkrukken, barren, buffetten, loungebanken en DJ booths. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Al het meubilair wordt door ons zorgvuldig vervoerd en op het event geplaatst. Met onze complete meubellijnen bouwen wij iedere locatie en evenement om in de gewenste sfeer. In ons assortiment vind je eventmeubilair in diverse stijlen. Keuze uit een stoere uitstraling met onze meubels van steigerhout of een bar in betonlook. Heeft strak, modern of industrieel uw voorkeur? Geen probleem! En zo zijn er nog veel meer meubellijnen om uit te kiezen of om met elkaar te combineren!

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren in onze showroom in Cuijk

Bekijk onze catalogus en laat je inspireren door onze verschillende stijlen. Wil je de meubels liever in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om onze showroom in Cuijk te bezoeken. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers. Hier vind je naast ons meubilair ook een ruime selectie decoratiematerialen en je krijgt een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van eventtechniek. Wij denken graag met je mee om de perfecte inrichting voor jouw evenement samen te stellen en deze mee te organiseren!

icon check

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Al ons meubilair ziet er uit om door een ringetje te halen.

icon one-stop-shop

Groot assortiment

De keuze is reuze. Welke sfeer je ook wenst, bij ons vind je altijd passend meubilair.

icon styling

Eigen stylisten in huis

Onze professionele en gepassioneerde stylisten helpen je graag met het aankleden van jouw event.

icon light

Creëren van een totaal beeld

Naast het leveren van meubilair denken we graag met je mee om een totaalplaatje te creëren.

De basis van jouw eventinrichting

Primetime's Meubilair

Het eerste wat opvalt aan het eventmeubilair van Primetime is dat het er zo perfect uitziet. We geloven namelijk in het leveren van een hoge kwaliteit en dat zie je ook terug in ons meubilair. Kleine beschadigingen worden direct gerepareerd in onze eigen werkplaats en spuiterij. Zo krijg je altijd meubilair dat er tip top uit ziet. En wat je wens ook is; onze stylisten denken graag mee om het perfecte plaatje te creëren. Met de keuze uit zoveel verschillende meubellijnen is dat geen enkel probleem!

De perfecte uitstraling realiseren?