EGS'20-Primetime
EGS’20

''Primetime deinst niet terug voor hoge kwaliteitseisen''

“We wisten precies wat én hoe we het wilden hebben”, vertelt Jurgen Verhallen, projectleider van de realisatie van de sportvereniging EGS’20. “Bij het ontwikkelen van een nieuwe sportaccommodatie komt veel kijken: financiën, vergunningen maar natuurlijk ook de bouw en inrichting.” Primetime was een belangrijke speler in het geheel.

EGS’20 is een nieuwe sportvereniging in de gemeente Grave. Deze sportclub is ontstaan vanuit de fusie tussen voetbalclubs en de hockeyclub uit Grave, Velp en Escharen. “En bij een fusie hoort een nieuw sportpark”, vertelt Jurgen Verhallen. Primetime werd gevraagd voor het interieur en de AV-installatie voor de totale accommodatie.

Geen alternatieven

Half werk? Daar is Jurgen niet voor te paaien. De plannen waren tot in de puntjes uitgedacht. Alternatieven? Die waren er niet. “Als club wisten wij precies hoe we het per ruimte wilden hebben. Met daaraan de nodige kwaliteitseisen gekoppeld.” Maar daar deinsde Primetime niet voor terug. Primetime beoordeelde deze plannen en kwaliteitseisen op haalbaarheid, hebben het verder uitgewerkt en maatvoering aangebracht. “Elke keuze die Primetime maakte, konden ze gedegen en op een prettige manier onderbouwen.”

Proces

Het voortraject was een intensieve periode. “We hebben de plannen meerdere malen met elkaar doorgenomen. Feilloos vertaalde Primetime onze ideeën naar een concreet plan. Dat was heel fijn samenwerken.” Na de planvorming was het tijd voor de uitvoering!

De gehele accommodatie is door Primetime voorzien van maatwerk meubilair en AV-middelen. Van de bar, keukenblokken, kasten tot het geluid in de kantine, vergaderruimtes en op de velden. Ook de televisies in onder andere de kantine werden door Primetime onder handen genomen.

D-Day

Na de uitvoering, vond de beoordeling plaats. Het eerste duel werd gespeeld, waarbij Jurgen tot de ontdekking kwam dat het geluid onder de tribune niet optimaal was. “Primetime kwam in het weekend terug om een wedstrijd bij te wonen en het geluid te beoordelen.” Primetime vond het belangrijk om dit ook zélf te ervaren en zo tot een passende oplossing te komen. “Uiteindelijk hebben ze kosteloos extra boxen geplaatst. Het geluid is fantastisch. Dat is nog eens een uitstekende service!”

Geslaagd

“Alles is precies geworden zoals wij dat wensten. Het voldoet aan al onze verwachtingen”. Ook over de nazorg is Jurgen erg te spreken. “Primetime komt naar de club om vrijwilligers uitleg te geven over de AV-middelen. Ze hebben zelfs een handleiding geschreven.” Het is een professioneel bedrijf, die zeer goede kwaliteit hebben geleverd. “Het kwaliteitsniveau waar we naar streefden, is bereikt. Dat is voor ons het belangrijkste.”