Building the Moment

Eventstyling

Professionele sfeermakers

Je hebt een uniek concept, een bijzonder thema of een bepaalde sfeer voor ogen. Maar hoe breng je dit tot leven? Primetime is gespecialiseerd in event styling, event inrichting, event aankleding en event presentatie; ook van het aankleden van een feestzaal tot het stylen van een festival. Primetime heeft het allemaal in huis. Vanuit een fullservice gedachte helpen we om van jouw event een unieke en complete belevenis voor je bezoekers te maken. We starten in onze showroom of op locatie om jouw wensen te bespreken en werken vervolgens in verschillende fases toe naar hét moment!

primetime- event styling

Bekijk de online catalogus

Benieuwd naar ons aanbod meubilair, decoraties en groen & bloem? Bekijk onze catalogus en laat je inspireren!
Bekijk de online catalogus
event styling - op maat

Eventstyling op maat

Met ons team van creatieve stylisten, bevlogen interieuradviseurs en vakkundige meubelmakers kunnen wij uniek en bijzonder maatwerk leveren. Van conceptuitwerking tot realisatie. We blijven echter met prijsstelling en uitvoering stevig met de voeten op de grond staan. Alles gebeurt in overleg en met goedkeuring van jou. Het is tenslotte jouw evenement. Regel je het event design liever zelf? Het is ook mogelijk om bij ons alleen de meubels en decoraties te huren. Meer informatie over ons assortiment meubelen, decoraties en groen vind je in onze catalogus.

Welk event mogen we voor je stylen?

Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van event styling en de aankleding van festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, beurzen en meer! Geen evenement is ons te gek en geen concept of idee is onmogelijk! Ons bloed gaat sneller stromen als we een kale ruimte, het maakt niet uit of dit binnen of buiten is, mogen omtoveren tot een bruisend, sfeervol en creatief geheel. Event styling is voor ons het totale plaatje; van thematische decoraties tot unieke meubels. Alles is op elkaar afgestemd en draagt bij aan de sfeer die jij met je evenement voor ogen hebt. Jij bepaalt de toon, wij verzorgen de aankleding en styling.

eventstyling - showroom

Bezoek onze showroom in Cuijk

In 2018 hebben we onze vernieuwde showroom in Cuijk geopend. In onze showroom willen we je inspireren en krijg je een kijkje in de keuken van alles op het gebied van eventstyling en ons ‘nieuws’. We presenteren daar vele sferen waarbij het uitgebreide meubelassortiment, aangevuld met een diversiteit aan decoratie en bloemwerken, samen komt met passende eventtechniek. We ontvangen je graag met een vers kopje koffie in onze showroom!

Meubilair Smart Iron Classic

Event styling verzorgd van begin tot eind

Bij Primetime ontzorgen we onze klanten van begin tot eind door onze standaard werkwijze. Deze werkwijze passen we niet alleen toe bij de aankleding van een evenement, maar in al onze werkzaamheden.

  • kosteloos locatiebezoek
  • alle wensen en ideeën met betrekking tot event styling worden omgezet in 3D visualisaties met bijbehorende offerte
  • de volledige logistiek van de op- en afbouw, incl. exacte tijdschema’s, wordt uitgewerkt in een overzichtelijk productiedraaiboek
  • een teamleider is coördinator van het traject en uw aanspreekpunt tijdens het event
  • ons technische team is discreet aanwezig in aangepaste dresscode
  • de locatie wordt na afloop schoon opgeleverd

Beursstand: stand out from the crowd

Op een beurs wil je opvallen; je wil dat bezoekers naar jouw stand worden getrokken. Primetime ontwerpt beursstands geheel op maat en verzorgt de beursinrichting en beursaankleding. Ons stand ontwerp gaat verder dan enkel en alleen het tonen van bedrijfsuitingen, het gaat om het creëren van een totaal beurstand design met een specifieke sfeer en stijl. Van tekentafel, 3D-presentatie tot en met de oplevering. Wij tonen je graag in onze showroom tal van creatieve onderdelen die een goede basis zijn voor een sfeervolle beursstand. Wij zien graag dat de bezoeker even stilstaat in het gangpad en de gehele sfeer in zich opneemt. Als jij voor de juiste aanknopingspunten zorgt, wordt jouw beursstand vanzelf een ontmoetingsplaats voor de bezoekers. Samen zorgen wij ervoor dat je positief opvalt!

eventstyling - standbouw

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​