Onze professionele sfeermakers brengen de sfeer op jouw event tot leven

Eventstyling

Maar één kans voor een eerste indruk! En met eventstyling van Primetime maak je een verpletterende indruk. We brengen de sfeer op jouw event tot leven. Van themafeest tot uniek concept of een bijzondere sfeer, onze eventstylisten weten als geen ander de juiste snaar te raken.

Zorgvuldig samengestelde inrichting

Meubilair

De uitstraling van je evenement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de inrichting. Een zorgvuldig samengestelde inrichting zorgt voor uniformiteit, een verzorgde uitstraling en die belangrijke positieve eerste indruk. Met ruim 10 eigen meubellijnen, biedt Primetime een groot assortiment aan eventmeubilair om jouw event compleet mee in te richten. En als we zeggen compleet bedoelen we ook echt compleet!

Leven in de brouwerij

Groen en Bloem

Planten en bloemen houden van mensen en zorgen voor leven in de brouwerij. Je wilt ze dan ook niet missen op jouw evenement. Van subtiele bloemdecoraties op tafel tot grote eyecatchers in de ruimte. Zo breng je jouw event echt tot leven.

Details met grote impact

Decoraties

The devil is in the details en dat geldt zeker voor de decoraties op een event. Kleine zaken die vaak een grote impact hebben. Met decoratie stijl je als het ware de ruimte af. Het zorgt voor sfeer, ambiance en maakt echt het verschil.

De eyecatcher op ieder evenement

Stretchtenten

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een flexibele, stijlvolle en op maat gemaakte overkapping? Dan is een stretchtent, ook wel een flextent genoemd, de ideale oplossing! Een stretchtent is voor veel doeleinden te gebruiken en is dankzij de exclusieve uitstraling een ware eyecatcher op ieder evenement.

icon kwaliteit

Perfecte afwerking

De details, daar draait het om. Die geven net dat beetje extra. En daar letten we dan ook echt op. Zowel in de materialen, als in de opbouw op locatie.

icon check

Hoogwaardige kwaliteit

Voor onze klanten alleen het allerbeste. Materialen en producten die klasse uitstralen én tegen een stootje kunnen.

icon expert

Eigen team

Met een team van eigen eventstylisten en interieurbouwers hebben we voor elke vraag een passende oplossing.

icon styling

Alles matched

Het totaalplaatje daar gaan we voor. Alles tot in de puntjes afgestemd, zodat elk individueel onderdeel bijdraagt aan het grotere geheel.

Maak een verpletterende indruk

Primetime's Eventstyling

De sfeer van jouw evenement wordt bepaald door de soms der delen. Meubilair, decoratie, bloemen en platen dragen allemaal bij aan de beleving die mensen hebben als ze een ruimte betreden. En dat is precies waar Primetime je volledig in kan ontzorgen. Met de juiste materialen en elementen die sfeer neerzetten die je voor ogen hebt, die bijdraagt aan de doelstellingen van het evenement of de ruimte. Waar mensen graag komen en waar de oh’s en de ah’s in de lucht hangen. Met de vertrouwde kwaliteit en professionaliteit die je van Primetime mag verwachten.

Op zoek naar de perfecte ambiance?