Building the Moment

Decoraties

Decoratiematerialen voor events

Tijdens een event kunnen decoraties een groot verschil maken. Decoraties zorgen voor sfeer, ambiance en gezelligheid. Een mooie aankleding kan de beleving van je event dan ook naar een hoger level tillen. De één gaat voor uitbundig, de ander voor subtiel. Dit is uiteraard afhankelijk van het doel van je evenement. Voor ieder type evenement heeft Primetime een ruime keuze aan decoraties in allerlei maten, kleuren en materialen.

Themafeesten

Hangt er een bepaald thema aan je evenement? Met verschillende decoraties kun je je eventlocatie helemaal in dit thema aankleden. Strandstoelen, hangmatten en écht zand zorgen ervoor dat je op een tropisch strand waant. Of kies je toch liever voor Perzische tapijten en Boeddhabeelden voor een sprankelend feest in Arabische sferen? Niets is te gek en alles is mogelijk! Voor een groot aantal themafeesten hebben wij passende decoratiematerialen op voorraad.

Decoraties op maat

In onze catalogus vind je een compleet overzicht van alle decoratiematerialen die Primetime kan leveren. Heb je bepaalde wensen die je niet kunt terugvinden in onze catalogus? Onze stylisten denken graag met je mee en gaan altijd op zoek naar andere mogelijkheden en alternatieven! Het op maat maken van decoraties behoort ook tot deze mogelijkheden.

eventstyling-decoratie-2

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​