Zorg(t) voor de juiste sfeer en beleving

Audiovisuele installatietechniek

Voor audiovisuele installaties ben je bij Primetime op het juiste adres. Met de jarenlange ervaring die we hebben in de evenementenwereld weten we als geen ander wat er speelt in de markt. Zo weet je bij ons zeker dat je een audiovisuele oplossing krijgt die compleet aansluit op jouw wensen en behoeften.

Haal het maximale uit jouw ruimte

Advies

Primetime is, met meer dan 25 jaar audiovisuele kennis en ervaring, gespecialiseerd in tijdelijke én vaste audiovisuele installatietechniek. Hierdoor weten wij als geen ander de gebruikerswensen en gewenste ambiance te vertalen naar de juiste beeld-, geluids- en lichtapparatuur.

Benieuwd naar welke audiovisuele oplossing het beste bij jouw ruimte past?

Beeld, geluid en licht in perfecte harmonie

Installatie

Wij beschikken over een inhouse team met professionele en gecertificeerde AV-technici die tijdelijke én vaste audiovisuele installaties vakkundig kunnen monteren en installeren in jouw ruimte. Ze bezitten de technische know-how en ervaring die nodig is om beeld, geluid en licht op een juiste en functionele wijze aan te brengen in jouw locatie.

Zorg(t) goed voor de apparatuur

Service, onderhoud en logistiek

Wanneer je een partner zoekt voor de nazorg van audiovisuele installaties, ben je bij Primetime aan het juiste adres. Naast advies en installatietechniek kunnen wij je ook helpen met demonteren, verhuizen, repareren en onderhouden van audiovisuele installaties. We beschikken over een inhouse team van vakkundige, gecertificeerde en ervaren AV specialisten die voor iedere situatie een juiste oplossing verzinnen.

icon partner

Merkonafhankelijk

We willen de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Als merkonafhankelijk leverancier kunnen we dit waarborgen.

icon expert

30 jaar ervaring

Onze roots liggen binnen de eventtechniek, daardoor hebben we veel kennis en ervaring.

icon video

Combineren van functionaliteit en uitstraling

We geloven dat AV techniek uiteraard functioneel moet zijn maar ook moet bijdragen aan de sfeer en beleving in een ruimte.

icon maatwerk

Maatwerkoplossingen

We kijken naar wat nodig is en hoe we het maximale uit een ruimte kunnen halen. Hierop baseren we ons voorstel. Speciaal gemaakt voor jouw uitdaging.

Vaste opstellingen met allure

Primetime's AV installatietechniek

AV installaties zijn niet alleen functioneel. Ze doen ook echt iets met een ruimte. Geven het een bepaald cachet. Door juist in your face te zijn of vanwege de verfijnde afwerking en de kwaliteit van de gekozen materialen. We werken graag naar een oplossing toe die functionaliteit en uitstraling combineert en nemen daar de mogelijkheid tot een flexibele opstelling in mee. Zo haal je maximaal voordeel uit jouw AV installatie.

Op zoek naar een vaste AV installatie?