Primetime - Eventtechniek - licht - headerfoto
Zet je event in het juiste licht

Licht

Licht is van onschatbare waarde en zorgt voor de juiste sfeer en beleving. Zonder het juiste licht is een evenement niet compleet. Het showlicht op het podium, de accentverlichting op het decor of het sfeerlicht in de ruimte. Ze dragen allemaal bij aan de ervaring van de bezoeker. Primetime weet dat als geen ander en heeft alles in huis om jouw evenement op perfecte wijze in het licht te zetten!

Lichtplan voor ieder event

Primetime maakt voor ieder event een compleet lichtplan op maat; hoe groot of klein je evenement ook is. In een lichtplan wordt bepaald welke verlichting er nodig is om de gewenste sfeer te creëren. Hierbij kijken we naar het benodigde sfeerlicht, functioneel licht en showlicht. Alles is mogelijk en niets is te gek! Wil je de buitengevel van de eventlocatie in jouw bedrijfskleuren laten verlichten? Regelen we voor je! Wil je de entree van jouw evenement sprookjesachtig verlichten? Geen probleem!

Licht voor evenementen huren

Bij Primetime zijn we gespecialiseerd in het creëren van eventbeleving. Wil je ons alleen inschakelen voor de verlichting van jouw event? Dat kan! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om enkel de apparatuur bij ons te huren.

icon flower

1200m2 techniek in huis

In ons grote magazijn hebben we veel materialen zelf op voorraad.

icon flower

A-merken

We werken alleen met A-merken, zo garanderen we topkwaliteit.

icon flower

Eigen lichtontwerpers

Onze experts creëren het ideale lichtplan voor jouw evenement.

icon flower

Integratie in het totale plaatje

We denken graag mee over het totaalplaatje, zodat alles naadloos op elkaar aansluit.

Licht uit, spot aan!

Primetime's Licht

Licht is van wezenlijk belang bij het creëren van de juiste sfeer en beleving van jouw evenement. Belangrijk dus om hier aandacht aan te besteden. Daarbij geldt wat ons betreft niet hoe meer de beter, maar kijken we naar het doel en de wensen en passen hierop het lichtplan aan. Alles naadloos op elkaar afgestemd zodat er een prachtig totaalbeeld ontstaat. Van lichtplan tot op- en afbouw, jouw event is bij ons in goede handen.

Op zoek naar een passend lichtplan? Neem contact op voor een gratis locatiebezoek.