Eventex

“Logistiek ontzorgen met een enorme drive. Dat is Primetime”

Marc Liethof, directeur van Eventex, werkt al ruim twintig jaar samen met Primetime. Met veel lof praat Marc over zijn leverancier. “Leverancier? Primetime is veel meer dan dat. Primetime is onze partner die logistiek ontzorgt.”

Primetime en Eventex hebben samen al heel wat mooie producties op hun naam staan. Van logistiek complexe uitdagingen en B2B evenementen tot privé feesten. Eventex bedenkt de concepten. Primetime adviseert over de haalbaarheid van de concepten, verzorgt de aankleding, decoratie, het licht en geluid en levert stretchtenten. Projecten ontwikkelen zich zo tot echte coproducties. En dat is prettig samenwerken!

Weten wat je aan elkaar hebt

Waar normaal gesproken een aantal offertes bij verschillende leveranciers worden uitgevraagd, grijpt Eventex graag terug op hun vaste partner Primetime. “Uit de aanvraag blijkt vaak welke expertise nodig is. Inmiddels is er een zo’n vertrouwensband met Primetime opgebouwd, we weten precies wat we aan elkaar hebben.”

Daarnaast houden de partijen elkaar scherp. “In sommige gevallen zijn producties meer werk dan vooraf ingeschat. Of zijn producties complexer dan gedacht. Primetime denkt altijd mee en geeft proactief feedback als concepten of producties niet haalbaar zijn”. Niet haalbaar? Dat wordt door beide partijen niet zomaar geaccepteerd. “We leggen de lat hoog, voor onszelf maar ook voor Primetime.” Uitdagingen zijn er om met beide handen aan te grijpen. “Primetime beschikt over een echte doe-mentaliteit. Gebeuren er onverwachte dingen, dan lossen ze dat professioneel op”, licht Marc toe.

Hijskraan

Uitdagingen gaan Primetime en Eventex dus niet uit de weg, niet in de zakelijke markt maar ook zeker niet in de privé sfeer. “Zo hebben we in een achtertuin een jazzclub gebouwd, met alles erop en eraan.” Een waar logistiek hoogtepunt. “We moesten rekening houden met het integreren van het zwembad, de vijver en de beplanting.” Een ander mooi voorbeeld is de creatie van een heuse beachclub zónder normale toegang tot een poort of brede deur naar de achtertuin. “Om dit mogelijk te maken, moest er groots gedacht worden. We hebben een hijskraan gehuurd die alles over het huis heen tilde. Dat zijn nog eens bijzondere zaken.”

Toekomst

Met veel respect spreekt Marc over Primetime en beloont hun expertise met een 8.5. Hij hoeft er dan ook geen seconde over na te denken of hij in de toekomst wil blijven samenwerken. “Ik ben uitermate tevreden. We blijven zeker samenwerken en samen producties realiseren.”