Maak er een bijzondere dag van!

Bruiloft

Je bruiloft. Een van die iconische momenten in je leven. En natuurlijk wil je dat alles tot in detail klopt en bijdraagt aan jouw mooiste dag. Misschien heb je dé jurk al gevonden, is de locatie al geboekt en heb je de playlist voor de DJ al samengesteld. Toch mist er nog iets… Dat statement waarmee het niet zomaar een bruiloft is, maar jouw unieke, persoonlijke dag is. Daar speelt aankleding en decoratie een grote rol.

Flory Flowers

In Grave is onze bloemenwinkel Flory Flowers gevestigd. Hier werken we nauw mee samen om tot de perfecte invulling van jouw bruiloft te komen. Van bruidsboeket en corsages tot de aankleding van de trouwauto en de locatie. Altijd vers, altijd van hoge kwaliteit.

Showroom

Bezoek onze showroom en laat je inspireren. Zien is beleven en zo krijg je een goede indruk van wat we allemaal te bieden hebben. Zien we je snel?

icon expert

Alles voor jullie dag

Wat jullie wensen ook zijn, met ons brede assortiment aan tenten, licht, geluid, tafels, stoelen, decoratie en bloemen – creëren we een bijzondere ambiance die naadloos aansluit.

icon check

Werkwijze

Samen creëren we het ideale plaatje. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles op jouw grote dag er perfect bij staat. En halen we alles na afloop ook weer op. Je hebt er geen omkijken naar.

icon check

Transparant

Geen verrassingen. Een open calculatie en alle materialen kun je vooraf live in de showroom bekijken. Zo weet je precies wat je krijgt.

icon kwaliteit

Kwaliteit

Met de grootste zorg gaan wij met onze producten om. Materialen van hoge kwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Alles voor jouw bijzondere dag.

Bij Primetime hebben we alles in huis om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Van sfeervolle tenten tot tafels en stoelen en van decoraties tot prachtige bloemen. En laten we ook vooral het licht en geluid niet vergeten. Waar je behoefte ook ligt, we denken graag met je mee om de perfecte setting te creëren.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal thema, alles in een specifieke kleur wilt hebben of wilt trouwen in een ware bloemenzee. Van een kleine, intieme bruiloft tot groot-groter-grootst spektakel. Wat je wensen ook zijn, we maken ze waar.

Volledig ontzorgd

Op basis van jullie wensen maken we een eerste voorstel. We presenteren dit voorstel met een moodboard en een plattegrond. Zo kun je echt al een beetje sfeer proeven en ervaren hoe het geheel eruit komt te zien. Tevreden? Dan gaan we aan de slag en zorgen we dat op de afgesproken datum en tijd alles wordt geleverd en opgebouwd. Terwijl jullie nog aan het nagenieten zijn, halen wij alles weer op.

Maak een afspraak boordevol inspiratie!