Bart | Planner / Projectleider

“Hoe groter de uitdaging, hoe leuker!”

Als 15 jarige begon de carrière van Bart al bij Primetime. Na z’n stage bleef hij plakken en heeft zich binnen de organisatie echt ontwikkeld. Van magazijnmedewerker en productiemedewerker tot nu een vakvolwassen planner/projectleider.

Bart, genietend van een heerlijk gezinsleven en zijn motor, werkt al ruim 16 jaar bij Primetime. Een klein uitstapje op z’n 22e richting de internationale transportsector – dit was altijd al een droom – leerde hem al snel dat zijn hart gewoon bij Primetime lag.

Bart

Het onmogelijke mogelijk maken

“Ik heb hier al zoveel meegemaakt. Het bedrijf heeft zich prachtig ontwikkeld. Van discovloeren tot volwaardige en hoogwaardige producties. En daar ben ik in meegegroeid”. Als planner is Bart nauw betrokken bij alle voorstellen die de deur uit gaan. Want is het realistisch en haalbaar? Mensen, middelen en tijd moeten goed worden afgestemd om te waarborgen wat er belooft wordt aan de klant. En dat is nog niet zo makkelijk. “Hoe groter de logistieke uitdaging, hoe meer energie ik er van krijg. Want ook al lijkt het onmogelijk, er is (bijna) altijd wel een oplossing. Dat vraagt soms ook gewoon wat creatief denkwerk”.

Allesverwoestende brand

Bart heeft ook de brand meegemaakt in 2015. Een gebeurtenis die veel impact heeft gehad. Maar ook een van de mooiste herinneringen brengt. “We gingen zo lekker en opeens was er letterlijk niks meer. We hebben toen met elkaar de schouders eronder gezet. Gewoon gaan! En toen de opening van het nieuwe pand. Echt kippenvel. Trots dat ik daar deelgenoot van ben.” Die mindset zie je tot de dag van vandaag terug in het bedrijf.

Logistieke uitdaging

Naast planner is Bart ook projectleider. En dan vooral op projecten die logistiek uitdagend zijn. Dat sluit goed aan bij zijn rol als planner en waar zijn passie ligt. Zorgen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Zo werd ons recent gevraagd een rooftop party te faciliteren bij particulieren achter in de tuin. Compleet met stretchtent, gebouwd met ballastblokken, meubilair, dansvloer, techniek en styling. We hadden echter een paar uitdagingen: De achtertuin was slechts te bereiken via een smalle deur en een nog smaller trapje en men was woonachtig aan een hellende doorgaande weg. Daarnaast hadden we rekening te houden met een beperkte laad/los ruimte. We regelden een kraan, bouwden een waterpas laad- en losplatform voor het huis, en takelden, in fases en in de juiste bouwvolgorde over het dak. Een mooi voorbeeld waarbij de logistieke uitdaging niet uit de weg wordt gegaan maar juist door een goede strakke projectplanning verliep het eigenlijk allemaal heel soepeltjes.

Wij-cultuur

Wat een goede planner maakt? Denken in mogelijkheden, creatief en doortastend zijn en een gezonde dosis mensenkennis hebben. Daarbij is Bart ook nog eens super loyaal, betrouwbaar en een echte teamspeler. “Dat laatste moet je ook zijn als je bij Primetime wilt werken. Je hebt elkaar echt nodig. Je bent onderdeel van een hecht team die met trots producties neerzet. Er heerst hier een echte wij-cultuur.”

Bart is nog lang niet klaar met Primetime. Er liggen nog zoveel kansen en mogelijkheden en daar wil hij graag onderdeel van uitmaken. “Het is echt een fijn bedrijf, dat oog heeft voor de mens achter de medewerker. Waar met passie, kwaliteit en daadkracht wordt gewerkt aan het realiseren van mooie en passende oplossingen”.

Werken bij Primetime?