ons team

Medewerkers aan het woord

We maken graag waar wat we beloven. Dat kan alleen maar door de inzet en kwaliteit van onze medewerkers. Want je bent zo goed als je zwakste schakel. En heel eerlijk; die kennen we niet bij Primetime. Graag laten we onze collega’s zelf aan het woord. Wie ze zijn, wat hun drijft en hoe ze dagelijks bijdragen aan het succes van Primetime én onze klanten.

Maak kennis met ons mooie team.

Simon

Wat je bedenkt werkelijkheid zien worden, is waanzinnig!

In plaats van een studie werktuigbouwkunde volgde Simon zijn passie en maakte van zijn hobby zijn werk. Binnen het bedrijfsbureau van Primetime combineert hij als geen ander zijn technisch inzicht met zijn sociale skills om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt.

Simon-van-Gemert
Mascha

“Echt uitpakken, daar gaat mijn creatieve hart sneller van kloppen”

Als creatief vormgever is het aan Mascha om het idee om te toveren tot een visueel plaatje. En daarvoor haalt ze alles uit de kast. Van moodboard tot 3D tekening. Om klanten te overtuigen van het voorgestelde concept en de mogelijkheden.

Ilse

“Ik geniet van de combinatie van klantcontact en creativiteit”

Ilse trok de stoute schoenen aan en solliciteerde op een willekeurige functie bij Primetime. Want dat was het bedrijf waar ze wilde werken. Die functie werd het niet, maar kon ze wel aan de slag als Accountmanager. En dat doet ze al 2,5 jaar met heel veel plezier.

Joris

“Vakidioot? Ik noem het liever passie voor mijn vak”

Vakidoot of gepassioneerde medewerker? Deze technische alleskunner is van voor tot achter betrokken bij een project en zorgt er keer op keer voor dat het tot in de puntjes klopt. Met een can do mentaliteit, een flinke portie Brabantse nuchterheid én humor.

Robby

“Van kast tot balie, we kunnen het maken!”

Verkoop en verhuur zijn twee verschillende takken van sport. En dat geldt zeker voor de interieurbouw. Robby, interieurbouwer bij Primetime, kan moeiteloos switchen tussen de twee disciplines en creëert de mooiste houtbouw projecten.

Fons

“Een kop koffie drinken bleek een sollicitatiegesprek”

Een gezellige kop koffie mondde uit in een sollicitatiegesprek. Fons koos na 20 jaar in de automobielbranche werkzaam te zijn geweest voor een nieuw avontuur; Magazijnmeester bij Primetime. Een baan die goed bij hem past en waar hij al veel bereikt heeft.

Wietse

“Met een tent verander je het hele plaatje”

Wietse is een ervaren tentenbouwer die elke dag weer unieke plaatjes creëert. Want met een tent worden bekende locaties opeens bijzonder. En met Wietse’s drive om altijd net dat stapje extra te zetten, wordt elk project een sfeervolle beleving.

Bekijk ons actuele vacature aanbod