Je volledige concentreren op je bedrijfsactiviteiten tijdens de feestdagen? En niet meer uren bezig zijn met de lampjes uit elkaar halen die je vorig jaar toch echt mooi in de doos had gedaan? Primetime staat klaar om je te ontzorgen en je een onvergetelijke kerstervaring te bieden! Met ons nieuwe partnerschap verzorgt Primetime de complete kerstinrichting voor jouw bedrijf, volledig in jouw eigen stijl. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de kerstinrichting, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: je bedrijf runnen.

Op 10 oktober organiseert Primetime voor de tweede keer een kersthuisshow waarbij je alvast in de stemming kunt komen voor de feestdagen. Tijdens de kersthuisshow heb je de mogelijkheid om een greep uit ons uitgebreide kerstassortiment te zien. Hoe groot of klein de ruimte ook is, wij toveren hem om tot iets wat bij jullie past! Overtuigd en wil je kijken naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan alvast foto’s mee van de ruimtes die versierd mogen worden, dan plannen we graag een afspraak in voor een betaalbaar maatwerk plan! Het team van Primetime staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe ze jouw kerstwensen werkelijkheid kunnen maken.

Wil je op 10 oktober langskomen tijdens de kersthuisshow? Meld je dan nu aan via het formulier hieronder en geef aan met hoeveel personen je komt en hoe laat je denkt te komen.

Primetime-Showroom-Kerst-2022_AmandaVoorjans
Primetime-Showroom-Kerst-2022_AmandaVoorjans
Primetime-Showroom-Kerst-2022_AmandaVoorjans

Aanmelding kersthuisshow

"*" geeft vereiste velden aan

๐Ÿ‘ค*
De kersthuisshow is van 14:00 tot 20:00 uur.