onze medewerkers

Team Primetime

Bij Primetime werkt een vast team elke dag keihard om het maximale uit zichzelf en de projecten te halen. Een hecht en loyaal team dat maar een doel heeft: een ambiance creëren die perfect aansluit bij jouw wensen. Sterker nog; vaak overtreffen we deze verwachtingen ook.

De gezichten achter Primetime

Ons Team

Alle kennis en kunde hebben we zelf in huis. Van licht- en geluidstechnici tot stylisten en interieurbouwers. Zo is ons team altijd in staat een passende oplossing op jouw vraag te vinden.

Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en zijn waar nodig gecertificeerd. Zo hebben ze allemaal ook een BHV training gevolgd. Je mag van ons verwachten dat we professioneel, betrokken en proactief zijn. We communiceren open en transparant en nemen je graag mee in onze denkwijze. Het zijn stuk voor stuk representatieve mensen met passie voor hun vak en de kennis om dit volgens onze hoge kwaliteitsstandaard uit te voeren.

Nee kennen we eigenlijk niet, we zullen altijd dat stapje extra zetten en goed is nooit goed genoeg. We streven naar perfectie en zijn pas tevreden als alles klopt!

We stellen ons team graag aan je voor.

eventstyling

Judy - Styliste

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Installatie techniek

Peter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt u

Interieurbouw

Jos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labor

Waar kunnen we je mee helpen?