Simon | Hoofd bedrijfsbureau

Wat je bedenkt werkelijkheid zien worden, is waanzinnig!

In plaats van een studie werktuigbouwkunde volgde Simon zijn passie en maakte van zijn hobby zijn werk. Binnen het bedrijfsbureau van Primetime combineert hij als geen ander zijn technisch inzicht met zijn sociale skills om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt.

Een stage vanuit de opleiding theater- en eventtechniek luidde de carrière van Simon bij Primetime in. Binnen het bedrijf heeft hij verschillende petten op gehad. Dat helpt enorm in zijn huidige functie. Simon zit niet stil, is altijd bezig met z’n handen en het liefst in teamverband. Ook buiten het werk om vind je hem niet achter Netflix maar liever sleutelend aan een dieselmotor.

Simon-van-Gemert
Simon

Van vele markten thuis

Simon is de bedrijfsleider, hoofd van het bedrijfsbureau en ook actief betrokken bij de afdeling interieurbouw. Je kunt dus wel stellen dat hij van vele markten thuis is. “Dat vind ik juist zo leuk aan mijn werk. Al die verschillende facetten, waar ik mijn verschillende skills kan inzetten.” Hij is de verbinding tussen de verschillende afdelingen. Omdat Primetime zo breed georiënteerd is – eventtechniek, eventstyling, interieurbouw en vaste AV-installaties – wordt er op veel fronten in het bedrijf samengewerkt. En dat luistert nauw. Het bedrijfsbureau is vooral in de voorbereiding betrokken. Afstemming, controle, monitoring en bijsturing. Zowel intern- als extern.
“Om deze functie te kunnen doen moet je van alles wat weten. Inschatten hoeveel tijd iets kost, of het haalbaar is en wat er nodig is. Een brede kennis van de organisatie, de dienstverlening en het assortiment is een must.”

Onmogelijke klussen mogelijk maken

Voor 8:00 uur zit Simon elke dag al achter zijn bureau. Even rustig de dag starten voordat iedereen binnenkomt. Een belangrijk aspect is de vertaling van de offerte naar pakbon. Dat klinkt eenvoudig maar vraagt echt aandacht. Waarbij het zaak is de juiste vragen te stellen; wat is echt nodig voor de productie? Denk aan bijvoorbeeld extra materialen voor rigging en bekabeling, verpakkings- en schoonmaakmiddelen, laadvolgordes voor het magazijn, voorraadbeheer etc.
“We hebben regelmatig uitdagende klussen. Denk aan een feest in een achtertuin met vijver of zwembad waar een podium overheen moet komen. Dan ga ik mee naar locatie en stemmen we af hoe we dit het beste kunnen uitvoeren.” Het motto van Primetime? Geen beren op de weg zien, maar juist enthousiast worden. Onmogelijke klussen mogelijk maken. En het dan ook echt tot werkelijkheid te zien komen.

Samen gaan voor een mooi resultaat

Bij Primetime draait het om de teamprestatie .Samen gaan voor een mooi resultaat. De lat wordt steeds hoger gelegd en de producties worden uitdagender en complexer. Dat zorgt voor veel afwisseling en een fijne dynamiek. En dat ze het echt samen doen blijkt ook wel uit de cultuur. Open – letterlijk kun je overal naar binnenlopen, oprecht en betrokken. Het voelt als een grote familie. “Als je hier begint ligt er gelijk een persoonlijk ontwikkel plan op tafel. Waar je begint en waar je naartoe werkt. En wat daarvoor nodig is. Dat is echt uniek en heel waardevol. Je wordt er niet zomaar ingegooid. Je wordt goed begeleid en krijgt de ruimte om de organisatie te leren kennen.”

Werken bij Primetime?