It’s beginning to look a lot like Christmas….

Kerstmis

Kerst, dan denk je aan warmte en sfeervolle aankleding, althans dat wil je wel graag. Maar het decoreren van het kantoor, de receptie of een showroom is een tijdrovende klus en behoort meestal niet tot je dagelijkse werkzaamheden. Verspil dit jaar dan ook geen tijd en geld aan het decoreren voor de Kerst. Vertrouw op de professionele medewerkers van Primetime die ervoor zorgen dat iedere ruimte die bijzondere en sfeervolle kerstsfeer krijgt.

Matchen

Alles in kerstsfeer, maar wel graag mét behoud van de bedrijfsidentiteit. Sterker nog, daar moet het op aansluiten. Dat is waar onze decorateurs hun hand niet voor omdraaien. Met een uitgebreide collectie aan kerstbomen, roedes, kransen, ballen, verlichting en nog zo veel meer (én dat alles ook nog eens in verschillende kleuren), kunnen we echt iedere ruimte omtoveren tot een sfeervolle ruimte met een unieke kerstambiance.

Out of the box

Wil je met Kerst graag iets anders? Of ben je op zoek naar een speciaal thema, een specifieke kleur(combinatie) of een absolute eyecatcher? Groot of klein; geen probleem, we denken graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zorgen ervoor dat de ruimte de gewenste uitstraling krijgt.

icon expert

Professionele service

Onze decorateurs en stylisten zijn vakbekwaam, vriendelijke en betrokken. Vertrouw op de professionele medewerkers van Primetime die ervoor zorgen dat iedere ruimte die bijzondere en sfeervolle kerstsfeer krijgt.

icon light

Decoratie

Van kerstbomen en guirlandes in diverse groottes en lengtes, tot diverse soorten ornamenten en kerstballen in alle kleuren van de regenboog tot alle bijpassende verlichting.

icon check

Werkwijze

Samen met onze stylisten stem je de gewenste kerstsfeer af. We komen de kerstdecoratie plaatsen en ook weer ophalen. Volgend jaar een andere sfeer of kleur(combinatie)? Geen probleem. Wij zorgen dat je geen omkijken meer hebt.

icon kwaliteit

Kwaliteit

Onze kerstbomen en kerstdecoratie zijn zoals je van ons mag verwachten uitstekende kwaliteit en brandwerend.

Geen gedoe

Met het uitbesteden van je kerstdecoratie aan Primetime bespaar je veel tijd, geld en moeite. We komen op de afgesproken dag langs en bouwen alle kerstdecoratie op. Na de Kerst komen we weer langs om alles op te halen. Gemakkelijk en zonder gedoe! Wil je ieder jaar verwonderen met een andere sfeer of kleur(combinatie). Uiteraard geen probleem. Dat is een voordeel van het uitbesteden.

Kerstkriebels te pakken? Doe hier je inspiratie op!