Building the Moment

AV-installaties & interieurbouw

Primetime, partner voor permanente ambiance

Of het nu gaat om je winkel, bedrijfspand of multifunctionele accommodatie, Primetime is de professionele partner voor vaste installaties en interieurbouw. We zorgen voor permanent sfeervolle ruimtes waar bezoekers graag komen en gebruikers graag zijn. Passend bij de functie en met gevoel voor sfeer en stijl. Tot in het kleinste detail stemmen we inrichting en techniek op elkaar af tot een prachtig samenspel van horen, zien en beleven. Gestyled door specialisten, geïnstalleerd door professionals. 

De beste techniek, vast en zeker

Ook voor vaste audiovisuele installaties is Primetime de beste keuze. In functionele ruimtes plaatsen we apparatuur waar je volledig op kunt vertrouwen. Techniek afgestemd op de gebruiker, met haarscherp beeld, het helderste licht en kraakhelder geluid. Wil je juist extra sfeer en beleving toevoegen? Geen probleem! En bij verschillende gebruiksfuncties zorgen we voor een multifunctionele installatie. Onze adviseurs denken met je mee en komen met hun uitgebreide kennis en kunde tot de fraaiste toepassingen. Primetime werkt merkonafhankelijk, zo garanderen we maatwerkoplossingen tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. 

Inspirerende interieurbouw

Primetime creëert unieke interieuren met blijvende uitstraling. We ontwerpen, bouwen, meubileren en decoreren een totaalbeleving voor je bezoekers en gebruikers. Professioneel, persoonlijk en met gebruik van duurzame materialen. Uw wensen en onze know-how vormen samen een unieke stijl. Onze stylisten zijn op de hoogte van alle trends en denken al mee in de ontwerpfase. Zo sluiten de interieurbouw en inrichting naadloos op elkaar aan. Ook voor inspirerende vaste interieurbouw is Primetime uw partner. 

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​