Demo aanvragen
Building the Moment

SCANmi

TEMPERATUUR MANAGEMENT SYSTEEM

Vertrouwen is goed, controle is beter!
Dé aanvullende maatregel om het Covid-19 virus in te dammen, besmettingen te lokaliseren en daarmee uw locatie een veiligere plek te maken is bij ons te koop/huur! Deze infrarood gebaseerde temperatuurmeter is een precieze, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier om de lichaamstemperatuur te meten bij een persoon. Een nadeel van veel meetinstrumenten en scanners is dat er menselijk contact moet zijn om de temperatuur te meten, waardoor er contaminatie kan optreden van persoon tot persoon. Deze scanner kan, zonder dat personeel in aanraking hoeft te komen met de personen, een snelle en precieze meting geven van de lichaamstemperatuur. Door gebruik van deze methode is er geen menselijk contact noodzakelijk zodat personeel
beschermd is tegen een mogelijke infectie van een virus door aanraking. Direct na de meting wordt de lichaamstemperatuur op een 7-inch LCD scherm weergegeven en kan een volgend persoon plaatsnemen voor de optische scanner voor het bevorderen van een snelle doorstroming.

Productspecificaties Prijslijst

Contactloze scanner

Op 5-20 centimeter afstand wordt de temperatuur gemeten door een optische sensor. Voor een juiste meting is belangrijk dat u een juiste afstand tussen uw handpalm en de sensor hanteert (5-20cm), u geacclimatiseerd bent in de ruimte waarin u zich begeeft en u geen natte handen heeft. De analyse van deze informatie vind binnen enkele seconden plaats. De sensor werkt niet magnetisch en is hiermee veilig voor personen met bijvoorbeeld een pacemaker.

7’’ Display: In het LCD wordt weergegeven wat de omgevingstemperatuur is, de temperatuur waarop de grenswaarde is ingesteld en het aantal metingen die verricht zijn. Tevens is af te lezen wat de gemeten lichaamstemperatuur is. Indien gewenst kan er een signaal worden gegeven wanneer de temperatuur van de persoon die wordt gemeten te hoog is.

Uniek & AVG

Door het toepassen van een gekalibreerde infrarood sensor in combinatie met een algoritme, is deze onafhankelijk van de buitentemperatuur en garandeert deze een stabiele werking.

Doordat dit apparaat mensen in de gelegenheid stelt de lichaamstemperatuur te meten en er geen opslag plaatsvindt van de informatie zijn SCANmi1 en SCANmi2* niet in strijd met de regelgeving omtrent de AVG. *SCANmi2 heeft de mogelijkheid triggersignalen te genereren aan de hand van de gemeten waarde. Wilt u daar gebruik van maken? U bent zelf verantwoordelijk voor het protocol tot gebruik van deze signalen binnen uw organisatie. Uiteraard kunnen we u hiermee helpen.

Toepassing

Dit hulpmiddel kan op meerdere plekken worden ingezet zoals bij openbare gelegenheden zoals bioscopen, horecagelegenheden, OV-stations, sportscholen, scholen en zorginstellingen maar ook bij uw eigen onderneming. Hiermee beschermt u uw medewerkers en gasten nog beter.

 

 

Optionele product accessoires

Het SCANmi-systeem is uit te breiden met diverse optionele accessoires:

• Designzuil
• Externe sensor
• Signaal lamp
• Chemie dispenserpaal

Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag zien hoe we SCAN-mi kunnen aanpassen naar jouw wensen.

DEMO AANVRAGEN

Benieuwd naar SCANmi? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende demo aan. Tijdens de demo laten we je alle functies zien en bespreken we de diverse toepassingen. Laat via onderstaande button je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
Demo aanvragen

BEL MIJ TERUG

Meer weten over SCANmi? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden.