Robby | Interieurbouwer

“Van kast tot balie, we kunnen het maken!”

Als interieurbouwer is Robby binnen Primetime verantwoordelijk voor prachtige creaties voor zowel de verhuur als de verkoop. Twee verschillende takken van sport die om een andere aanpak vragen.

Al ruim 16 jaar is Robby interieurbouwer. Na het succesvol afronden van diverse opleidingen kwam hij via via in de eventbranche terecht. Daar kreeg het vak een extra dimensie. Want een balie voor de verhuur is heel wat anders dan een vaste balie voor in een winkel. Sinds 5 jaar is Robby onderdeel van de Primetime-familie waar hij de scepter zwaait over de interieurbouwafdeling.

“Interieurbouw heeft een bijzondere plek in de organisatie. We hebben veel vrijheid en zelfstandigheid in de projecten.” Al het meubilair dat Primetime in de verhuur heeft, hebben ze zelf ontworpen en gemaakt. Daarbij wordt goed gekeken naar de perfecte combinatie tussen sfeer en effectiviteit. “In de verhuur worden producten vaak op- en afgebouwd en intensief gebruikt. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de kosten laag blijven, het snel en goed in elkaar te zetten is en tegen een stootje kan.” En dat allemaal met de verfijnde Primetime uitstraling en kwaliteit.

Robby

Sky is the limit

Naast meubilair voor de verhuur, richt Primetime zich ook steeds meer op de vaste interieurbouw. En met succes. Inmiddels is de verhouding ongeveer 50/50. “We maken steeds meer. Van volledige winkelinrichting tot de aankleding van de plaatselijke sportkantine en een inloopkastenwand bij mensen thuis.” En het is ook die afwisseling die Robby zo interessant vindt aan zijn werk. Elke keer weer met een andere bril naar de vraag kijken. Het ene moment druk met onderhoud, reparatie en de ontwikkeling van nieuwe meubellijnen voor de verhuur. Het volgende moment bezig met een op maat gemaakt, uniek meubelstuk voor de verkoop. “De basis is hout en daar kunnen we alles mee. Wat de klant ook wilt, wij kunnen het maken.”

Naar volle tevredenheid

Bij Primetime worden klanten ontzorgt van A-Z. Het is namelijk de breedte van de dienstenportfolio die er voor zorgt dat er altijd een passende oplossing is. Tel daarbij op de creativiteit, bevlogenheid en het enthousiasme van de collega’s en de mooiste creaties worden gerealiseerd. “Samen met de collega’s van styling zorgen we elke keer voor blije klanten.” Vaak weten klanten zelf ook nog niet zo goed wat ze willen. Aan Robby en collega’s de schone taak om dit te sturen en tot een mooi idee te komen.

Work-life balance

Robby geniet van z’n werk en de prettige balans met thuis. Zo springt hij buiten werktijd graag op de fiets en is hij druk met het gezinsleven. Elke dag gaat hij met plezier aan het werk, pakt hij alle projecten vol energie op – daar heeft hij geen Redbull voor nodig – en helpt collega’s waar hij kan. “Ik ken alle producten uit mijn hoofd, weet precies hoe het in elkaar zit en wat erbij hoort. Da’s wel zo handig, zeker in het drukke verhuurseizoen.”