Mascha | creatief vormgever

“Echt uitpakken, daar gaat mijn creatieve hart sneller van kloppen”

Creatief in hart en nieren. Dat is Mascha ten voeten uit. Als creatief vormgever is zij verantwoordelijk voor de creatieve concepten die ideeën van woord naar beeld vertalen. Een aansprekend plaatje die een goed beeld geeft van datgene Primetime daadwerkelijk aanbiedt.

Ze is de 50 al gepasseerd, al zou je haar dat zeker niet geven. Bakken vol energie én super creatief. Ook privé druipt de creativiteit eraf: Muurschilderingen, tekeningen en illustraties maken. Mascha vult haar vrije tijd met creatieve hobby’s.

Mascha

Klanten overtuigen met een visueel plaatje

Al meer dan 20 jaar werkt Mascha als creatief vormgever. Haar roots liggen in de styling en het etaleurs vak. Daardoor is ze goed in staat de vertaalslag te maken naar een creatief concept. Waarbij het de kunst is om mensen mee te nemen in het idee. “Als een visueel plaatje nodig is, word ik aangehaakt. Met moodboards, plattegronden en 3D tekeningen probeer ik mensen te overtuigen van het concept. Dat moet er natuurlijk gelikt uitzien. Maar moet vooral duidelijk maken hoe het eruit komt te zien in het echt.”

Welkom bij de club

Tot 2016 werkte Mascha bij Thomas vormomgeving. Een vergelijkbare baan, maar kleinschaliger qua opdrachten. Primetime nam Thomas over en ook voor Mascha was zeker plek in het team. “Dat was best even spannend. Je weet dat je naar een groter bedrijf gaat. Past dat? Is er ruimte voor mij? Gelukkig waren we meer dan welkom. Ze zaten te springen om onze creatieve ideeën en ervaring. Het bleek echt een hele goede match.”

Echt even uitpakken

Inmiddels heeft ze haar draai helemaal gevonden en kan ze zich elke dag creatief uitleven op verschillende concepten. Echt in haar element is ze wanneer ze helemaal mag uitpakken. “Als de klant zegt ga maar lekker los, met een tof thema, daar gaat mijn decorateurs hart sneller van kloppen. Kan je echt je creativiteit laten spreken”. Haar inspiratie om elke keer weer een verrassend en uniek voorstel te maken, haalt ze eigenlijk uit alles. Daarbij gelooft ze in jezelf blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen. “De natuur is een grote bron van inspiratie maar ook Pinterest en Instagram. En af en toe ook een beursbezoek. Gewoon lekker om je heen blijven kijken”.

Een fijne werkgever

Mascha omschrijft Primetime als een fijne club met mensen vol ambitie, drive en enthousiasme. Waarbij het teambelang voorop staat. Waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. “De sfeer is top en de medewerkers hebben dezelfde mentaliteit. Streven allemaal hetzelfde doel na. Ik hoop dat we de komende jaren gestaag doorgroeien, dat steeds meer klanten ons weten te vinden en vertrouwen hebben in onze dienstverlening. Want we kunnen en doen tegenwoordig zoveel mooie dingen!”

Werken bij Primetime?