Building the Moment

Licht

Licht uit, spot aan!

Licht is van onschatbare waarde en zorgt voor sfeer, beleving en ambiance. Zonder het juiste licht is een evenement niet compleet. De spot op het podium, de lichten op de dansvloer of een lichtshow tijdens een festival. Ze dragen allemaal bij aan de ervaring van de bezoeker. Primetime weet dat als geen ander en heeft alles in huis om jouw evenement op perfecte wijze in het licht te zetten!

eventtechniek - licht

Lichtplan voor ieder event

Primetime maakt voor ieder event een compleet lichtplan op maat; hoe groot of klein je evenement ook is. In een lichtplan wordt bepaald welke verlichting er nodig is om de gewenste sfeer te creëren. Hierbij kijken we naar het benodigde sfeerlicht, functioneel licht en showlicht. Alles is mogelijk en niets is te gek! Wil je de buitengevel van de eventlocatie in jouw bedrijfskleuren laten verlichten? Regelen we voor je! Wil je de entree van jouw evenement sprookjesachtig verlichten? Geen probleem! Of wil je een gave lasershow als afsluiting van een festival? Dan stemmen wij die volledig af op de muziek!

Licht voor evenementen huren

Bij Primetime zijn we gespecialiseerd in het creëren van eventbeleving. Wilt u ons alleen inschakelen voor de verlichting van uw event? Dat kan! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om enkel de apparatuur bij ons te huren. U kunt ons een offerteaanvraag sturen door middel van de button onderaan deze pagina.

eventtechniek - licht

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​