Building the Moment

Geluid

De juiste toon

Geluid is een belangrijk onderdeel van ieder event. Of het nu gaat om een seminar, concert, beurs of festival; het is belangrijk dat het geluid helder, zuiver en optimaal is. Bij Primetime werken we met geluidsapparatuur van A-merken zoals
L-ACOUSTICS, Shure en Yamaha. Hierdoor zijn een goede verstaanbaarheid en een hoge muziekkwaliteit gegarandeerd.

eventtechniek - licht
Eventtechniek - Geluid

Geluidsplan op maat

Ieder evenement is uniek en ieder evenement heeft een eigen doel. Bij een seminar of congres is het belangrijk dat de sprekers goed te verstaan zijn. Bij een concert of festival zijn de muziekkwaliteit en het geluidsniveau weer meer van belang. Voor ieder evenement, groot of klein, kunnen wij een geluidsplan opstellen. Door het geluidsplan weten onze gekwalificeerde geluidstechnici wat er nodig is en wat er tijdens het event tot op de seconde moet gebeuren. Uiteraard is het hierbij mogelijk om licht, beeld, en geluid naadloos op elkaar af te stemmen.

Geluidsapparatuur huren

Geluidsapparatuur van hoge kwaliteit kan een groot verschil maken. Daarom werkt Primetime alleen met
A-merken. Niet alleen op het gebied van geluid, maar ook bij de andere aspecten van eventtechniek. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw event. Wil je alleen de apparatuur bij ons huren? Ook dat kan! U kunt ons een offerteaanvraag sturen door middel van de button onderaan deze pagina.

lichttafel

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​