Building the Moment

Beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Beeld c.q. video kunnen je event op krachtige wijze ondersteunen. Denk aan een presentatie tijdens een seminar, een animatie achter de DJ of het uitzenden op groot scherm van een productpresentatie tijdens een beurs. Primetime ondersteunt en adviseert tijdens de voorbereidingen van het evenement en zorgt dat de video, animatie of presentatie op tijd gemonteerd is. Zo voorkomen we stress, amateuristische animaties en onduidelijke presentaties. En als het moment daar is, zorgen we voor een vlekkeloze op- en afbouw van de benodigde materialen, zoals schermen, projectoren en geluidsapparatuur.

eventtechniek - beeld
Eventtechniek - Beeld

Presentaties

Een presentatie geven is voor veel mensen een spannende aangelegenheid. Alle ogen zijn op jou gericht en iedereen luistert aandachtig. Een goede voorbereiding is van essentieel belang en kan een deel van de stress wegnemen. Primetime helpt jou of jouw sprekers bij de voorbereiding door de presentatie op professionele wijze te monteren. Hierbij houden we rekening met leesbaarheid, bestandsindeling en kwaliteit van foto’s en video’s. Zo kun je zelfverzekerd het podium opstappen. En met de juiste schakelapparatuur zorgen we voor een optimale weergave in beeld en geluid tijdens het event.

Video’s en animaties

Video is een zeer geschikte manier om een event een extra dimensie te geven. En de mogelijkheden zijn divers en eindeloos! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een voorbewerkte video af te spelen, zoals een welkomstboodschap, een background video of een productdemonstratie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om te werken met live video. Denk hierbij aan het uitzenden van presentaties, optredens en productdemonstraties op groot scherm. Primetime adviseert je graag over de mogelijkheden en regelt alle benodigde techniek op locatie. U kunt ons een offerteaanvraag sturen door middel van de button onderaan deze pagina.

eventtechniek - beeld

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​