Building the Moment

Stretchtent

Flexibele en stijlvolle overkapping

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een flexibele, stijlvolle en op maat gemaakte overkapping? Dan is een stretchtent, ook wel een flextent genoemd, de ideale oplossing! Een stretchtent is voor veel doeleinden te gebruiken en is dankzij de exclusieve uitstraling een ware eyecatcher op ieder evenement. Primetime verhuurt stretchtenten in diverse afmetingen en verschillende uitvoeringen. Wij leveren de stretchtent op locatie en bouwen de tent volledig op en af. Zo kun jij je focussen op je evenement en genieten van het moment.

 

Meubilair Steigerhout
gerard-kerkhof

Een sfeervolle tent voor ieder evenement

Stretchtenten zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, zoals festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, braderieën en diverse andere outdoor events. Dankzij de flexibele opbouw zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk en is de stretchtent volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere stretchtenten met elkaar te verbinden of de tent van een houten vloer te voorzien. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Daarom komen wij van tevoren graag op locatie kijken om de verschillende opties met je door te spreken.

Een tent die wel tegen een stootje kan

Een stretchtent zorgt niet alleen voor sfeer en karakter, maar biedt ook bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Het tentdoek bestaat uit een speciaal hoogwaardig materiaal dat zowel waterafstotend, zonbeschermend als brandwerend (M2 gecertificeerd) is. De unieke, open constructie zorgt bovendien voor een continue luchtcirculatie en aangename temperatuur. Mocht het flink beginnen te waaien, dan kan de tent altijd worden voorzien van zijwanden voor een knus en behaaglijk gevoel. Bovendien kan een stretchtent wel tegen een windstootje; tot en met windkracht zeven kunnen wij veilig en verantwoord een stretchtent plaatsen. Kortom, een multifunctionele tent die bestand is tegen het Hollandse weer.

eventtechniek - geluid
Meubilair Smart Iron Rust

Stretchtent verhuur

Ben je voor jouw evenement op zoek naar een flexibele overkapping met karakter? Neem dan contact met ons op. Voor ieder evenement, hoe groot of klein, hebben wij een geschikte stretchtent. Wij leveren door heel Nederland en bouwen de tent op locatie op en af. Desgewenst kunnen wij je ook ondersteunen bij de andere aspecten van het evenement, zoals de techniek of styling. In onze showroom in Cuijk laten we je graag een uniek voorproefje zien.

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​