Building the Moment

Groen & bloem

Groen- en bloemdecoraties

De juiste mix van groen- en bloemdecoratie zorgt voor een feestlocatie waar uw gasten nog lang over napraten. Primetime levert groen- en bloemdecoraties in alle soorten, maten en prijzen. Wij hebben diverse potten, vazen en manden in ons eigen assortiment en werken samen met de beste bloemisten. Zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen.

Groen

Je denkt er wellicht niet gelijk aan maar groen, zoals planten en bomen, geven een event extra karakter en sfeer. Het is dan ook de ideale manier om een eventlocatie mee aan te kleden. Het is slechts een kleine moeite, maar het effect is groots. Tropische planten zorgen voor dat typische Urban Jungle gevoel terwijl kleine gesnoeide bomen en struiken zorgen voor een romantische en Franse sfeer. Zo is er voor ieder event een geschikte mix van planten en bomen!

Bloem

Bloemen zijn een uitstekende manier om een evenement een eigen sfeer, fleurigheid en levendigheid te geven. Er is enorm veel keuze op het gebied van bloemen en wij helpen u hier graag bij; van grote kleurrijke boeketten tot subtiele vaasjes. Onze creatieve stylisten schikken zelf bloemen en maken sfeervolle bloemstukken en verrassende groendecoraties. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers. Ieder bloemstuk wordt afgestemd op de gebeurtenis, het seizoen en de gasten die komen.

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.‚Äč