Building the Moment

Covid-19 Safety Specials

Covid-19 Safety Specials

De Coronacrisis is een crisis die zijn weerga niet kent, die iedereen en alle terreinen treft. Het is daarom lastig te zeggen hoe de anderhalvemetersamenleving er precies uit gaat zien. Wat wel duidelijk is: In de anderhalvemetersamenleving is het raadzaam afstand te bewaren.
Om te voorkomen dat er straks weer een uitbraak komt, moeten we zeker de basale maatregelen in acht blijven nemen. Om uw onderneming zo goed mogelijk in te richten met de juiste preventieproducten hebben wij diverse producten voor u samengesteld op onze speciale webshop. Natuurlijk kunnen wij ook gepersonaliseerd producten leveren, neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden. 

Bekijk alle producten

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.‚Äč