Building the Moment

Brochures

Meubilair

In onze meubelcatalogus vind je een overzicht van de producten die wij aanbieden voor de inrichting van jouw event. Ben je op zoek naar een specifiek type meubel en kom je deze niet tegen in onze catalogus? Neem dan contact met ons op! In onze werkplaats maken wij meubilair op maat. Zo kleden wij jouw event helemaal naar jouw wensen aan. Ook op het gebied van eventstyling, groen & bloem zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Download Catalogus

Kerst

Verspil dit jaar geen tijd en geld aan het decoreren voor de kerst. Vertrouw op de professionele medewerkers van Primetime die ervoor zorgen dat iedere ruimte perfect wordt uitgelicht.

We bieden op maat gemaakte kerstdecoratie service aan zakelijke klanten door heel Nederland. Daarbij hanteren we een eersteklas service die voldoet aan de behoeften van kleine tot middelgrote bedrijven uit alle sectoren.

Kerstbomen
Kerstkransen
Kerstdecoraties
Guirlandes
Kerstverlichting
Kerstornamenten
Bekijk het kerstinspiratie magazine

Download Catalogus

Primetime Studio's

Uw online evenement of opname vanuit de Primetime Studio’s? Vijf volwaardige ingerichte studio’s, met ieder een eigen look and feel, staan tot uw beschikking!

Van een goed tafelinterview in The Greenhouse of een informeel gesprek in de verlaten villa tot een presentatie vanuit het Sun Square of één van onze Kerststudio’s.

Mocht uw setting er niet tussen zitten, geen probleem, dan maken we uw gewenste studio toch gewoon! Met 4.000 m2 aan techniek, meubellijnen en decoratie moet het
toch raar lopen, willen we niet aan uw verwachting kunnen voldoen. Ook kunnen we uitwijken naar onze partner, het Ebben Inspyrium.

Download Catalogus

Decoratie

In deze catalogus vindt u ruim 80 pagina’s gevuld met decoratieartikelen, decoratiezetstukken en stijlwijzers. Apart belicht worden de bloem- en groendecoraties en uiteraard de kerstdecoratie.

Download Catalogus

Vraag een offerte aan

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je een partner voor de techniek en/of styling? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Primetime toestemming om jouw e-mailadres op te slaan en te verwerken. Primetime gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven.​